Robin Hood 2010 izle

Tür : Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : Brian Helgeland , Brian Helgeland (Kitap)
Yapım : 2010, ABD / İngiltere

Oyuncular

Russell Crowe (Robin Hood) , Cate Blanchett (Genç Marian) , Mark Strong (Sir Godfrey) , Matthew Macfadyen (Nottingham Şerifi)

13. yüzyıl İngiltere'sinde, Robin ve haydutlardan oluşan çetesi, bir köyde yozlaşmaya baş kaldırır ve kral ile tebaaları arasındaki güç dengelerini değiştirmek için krallığa meydan okur. Ve ister bir kanun kaçağı olsun ister bir kahraman, basit bir geçmişe sahip olan bu adam, halkın gözünde sonsuza dek özgürlüğün sembolü olur.

Robin Hood, daha önceleri sadece kendi güvenliğiyle ilgilenen, sonra Kral Richard'ın Fransızlara karşı kurduğu orduda hizmet eden usta bir okçunun hayatını konu alıyor. Richard'ın ölmesi üzerine Robin, görevini kötüye kullanan despot bir şeriften olduğu kadar, ağır vergilerden de muzdarip olan Nottingham şehrine gider ve orada, ormandan gelen bu kahramanın kimliği ve niyeti konusunda şüphe duyan, cesur dul Leydi Marion'a aşık olur. Leydi Marion'ın kalbini kazanmak ve köyü kurtarmak isteyen Robin, ölümcül savaş yetenekleri, sadece yaşama karşı duydukları iştahla eşit olan bir çete kurar.

Ülkelerinin onlarca yıldır süren savaşlar neticesinde zayıflaması, yeni kralın etkisiz yönetimi sonucu güçsüz düşmesi ve iç isyanlarla dışarıdan gelen tehditlere karşı savunmasız olması nedeniyle, Robin ve adamları daha büyük maceralara atılırlar. Bu alışılmadık kahraman ve yandaşları, ülkelerini kanlı bir iç savaşın içine düşmekten kurtarmak ve bir kez daha İngiltere'ye şan ve şeref getirmek üzere yola koyulur.





PART 1



PART 2



PART 3



PART 4



PART 5



PART 6



PART 7





No Response to "Robin Hood 2010 izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates