Elm Sokağında Kabus izle


Yönetmen: Samuel Bayer
Tür: Fantasy,Horror,Thriller
Ülke: USA
Dil: English
Slogan: Never Sleep Again
Oyuncular (ilk 5): Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker

KONUSU
Samuel Bayer’in yönettiği ve Jackie Earl Haley, Kyle Gallner, Katie Cassidy ile Rooney Mara’nın oynadığı Elm Sokağında Kâbus (A Nightmare On Elm Street), 21 Mayıs 2010’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir korku klâsiği olan Elm Sokağında Kâbus’un güncellenen yeni uyarlaması ile Freddy Krueger geri dönüyor. Şehrin banliyösünde yaşayan bir grup gencin ortak bir yönü vardır, hepsi de, onları rüyalarında avlayan biçimsiz Freddy Krueger tarafından gizlice takip edilirler. Uyumadıkları sürece birbirlerini koruyabilirler ama uyuduklarında kaçış yoktur.

Bir korku klasiği olan “Elm Sokağında Kabus/A Nightmare On Elm Street”in güncellenen yeni uyarlaması ile Freddy Krueger geri dönüyor. Freddy’nin marka haline gelen fötr şapka, kırmızı-yeşil çizgili kazak ve dört bıçaklı eldivenini bu filmde Akademi Ödülü adayı Jackie Earl Haley (“Little Children/Tutku Oyunları” “Watchmen”) giyiyor. Filmin yönetmenliğini, ödüllü müzik klibi ve reklam filmi yönetmeni ve bu proje ile ilk film yönetmenliğini yapan Samuel Bayer (Nirvana’s “Smells Like Teen Spirit,” Green Day’s “Boulevard of Broken Dreams”) üstleniyor. Rüyaları Freddy yüzünden kabusa dönen gençleri; Kyle Gallner (“The Haunting in Connecticut/Lanetli Ev”), Katie Cassidy (“Taken/96 Saat,” TV dizisi “Supernatural”), Rooney Mara (“Urban Legend: Bloody Mary”), Thomas Dekker (“Terminator: The Sarah Connor Chronicles”) ve Kellan Lutz (“Twilight/Alacakaranlık,” “The Twilight Saga: New Moon/ Alacakarnlık Efsanesi: Yeni Ay) canlandırıyor. Diğer rollerde ise; Clancy Brown (“The Shawshank Redemption,” “Highlander”) ve Connie Britton (“Friday Night Lights”) yer alıyorlar.
“Elm Sokağında Kabus/A Nightmare On Elm Street” yönetmen Wes Craven’in 1984 yılında büyük ilgi ile karşılanan aynı adlı hit korku filminde yarattığı karakterlerden uyarlandı. O film, korku türünün en uzun süre gösterimde kalan ve yedi devam filmi çekilen, başarılı ve yenilikçi bir örneğiydi. Şimdi, 25 yıl sonra, Freddy Krueger kökenli öykü, çağdaş bir uyarlama ile dönüyor. Wesley Strick (“Cape Fear,” “Wolf”) ve Eric Heisserer’ın yazdığı senaryodan filmi Samuel Bayer yönetiyor. Film’in yapımcılığı, “Friday the 13th,” “The Texas Chainsaw Massacre,” ve “The Amityville Horror” dahil olmak üzere yeniden çevrilen başarılı korku filmlerinin yapım şirketi Platinum Dunes’dan; Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller tarafından gerçekleştiriyor. Yönetici yapımcılar; Bob Shaye, Michael Lynne ve Mike Drake (“The Number 23,” “The Whole Nine Yards”). Ortak yapımcı ise John Rickard. Sahne arkası ekibi, görüntü yönetmeni Jeff Cutter (“Gridiron Gang” , “Orphan/Evdeki Düşman”), yapım tasarımcısı Patrick Lumb (“Valkyrie,” “The Omen”), editör Glen Scantlebury (“Transformers,” “The Texas Chainsaw Massacre”), kostüm tasarımcısı Mari-An Ceo (“Friday the 13th,” “The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning”), görsel efektler amiri Sean Faden (“The Amityville Horror”), özel makyaj efektleri sanatçısı Andrew Clement (“Star Trek,” “Cloverfield”) ve özel görüntü efektleri koordinatörü John Milinac’dan (“Friday the 13th,” “The Amityville Horror”) oluşuyor.








PART 2



PART 3



PART 4



PART 5







No Response to "Elm Sokağında Kabus izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates