Sonbahar Film izle

IMDB Puanı: 8.0
Sinemalar.com Puanı: 7.7/10
Yapım:2007 ~ Almanya, Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Özcan Alper
Senaryo: Özcan Alper
Yapımcı: F. Serkan Acar
Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran
Süre: 1 saat 35 dk
97 yılında hapse giren Yusuf henüz 22 yaşında idi. Sağlık sorunları nedeniyle erken tahliye edildi ve tutunacağı bir dalı olmadığı için memleketine gitmek zorunda kaldı. Cezaevinde geçirdiği dönemde babası ölmüş ve ablası da evlenerek başka bir kente taşınmıştır. Köyünde, yakınlarından kalan tek kişi yaşlı ve hasta annesidir.
Bir gün, arkadaşı Mikail ile bir gece kulübüne giderler ve orada çalışmakta olan genç ve güzel Gürcü kızı Eka ile tanışır. Eka fahişelik yapmaktadır ancak bu Yusuf’un aşkına engel teşkil etmez. Artık Eka’yı hayatının dönüm noktası olarak görmekte ve değer vermektedir. Eka ise Yusuf’u Rus klasik romanlarından çıkmış bir karakter olarak görmekte ve bu olaya inanamamaktadır.
90 sonrasında, silindir gibi ülke insanlarının üzerinden geçen askeri cunta’nın yarattığı ortamda varolma çabası vermiş olan Yusuf’un bu hikayesi ile, o dönemde saklı kalmış bir çok gerçek bizlere aktarılıyor. Dönemin zorlukları, acımasızlığı üzerine çok başarılı bir şekilde kurgulanmış ve aykırı bir aşk hikayesi ile harmanlanmış bu film gerçekten bir çok övgüyü hak ediyor. Vizyonfilmizle.Net olarak bu drama yerli filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

No Response to "Sonbahar Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates