Çıldırış Film izle

-Çıldırış / The Jacket 2005 ABD, İngiltere / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 7.9/10
IMDB Puanı:7.0/10
Yapım: 2005 ~ ABD, İngiltere
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik
Yönetmen: John Maybury
Senaryo: Marc Rocco, Tom Bleecker, Massy Tadjedin
Yapımcı:George Clooney, Steven Soderbergh, Philip McKeon, Donald C. McKeon, Peter E. Strauss, Todd Wagner, Mark Cuban, Kia Jam, Andreas Grosch, Marc Frydman, Chris Roberts, Peter McAleese, Andreas Schmid, Marc Rocco, Ben Cosgrove, Jennifer Fox, Ori Marmur, Peter Guber, Timothy J. Nicholas
Görüntü Yönetmeni: Peter Deming
Müzik: Brian Eno
Süre: 1 saat 53 dk
Eski körfez savaşı gazisi olan Jack Starks, savaş sırasında başına aldığı ağır bir darbe sonucu iyileşmesine rağmen, hafıza problemleri yaşamaktadır. Sürekli git-gel bir bulanık geçmişi hatırlayan Jack, etrafında yakınlarından kimse olmadığı için geçmişi hakkında gerekli bilgilere ulaşamaz. Son çare olarak doğduğu yer olan Vermont’a geri dönme kararı alır.
Hayatındaki bu eksiklikleri gidermek için tanıştığı insanlarla kurduğu ilişkiler ağında geçmişiyle ilgili bir takım bilgilere ulaşır. Jack, aslında kendisi üzerinde deneyler yapan Dr. Becker’in hastasıdır.
Bu karmaşık hafızalar arasında yaşadığı dramların içiçe geçtiği bir zamanda, Jackie adında bir kadınla tanıştığını ve onunla bir gece geçirdiğini hatırlar. Ve bu kadına ulaşmak için elinden geleni yapar. Çünkü kurtuluşun O’nda olduğunu düşünmektedir.
Bu film, yapımı ve konusu itibariyle Psikolojik Gerilim filmler arasında mutlaka izlenmesi gereken çok başarılı bir yapım olmuş. İzlerken çok değişik dünyalarda hissedeceksiniz ve filmin akışına kendinizi kaptıracaksınız.
Filmi Vizyonfilmizle.Net olarak bir başyapıt olarak değerlendiriyoruz ve kesinlikle izlemenizi öneriyoruz. Yorumlarınızı da görmek isteriz, iyi seyirler.

No Response to "Çıldırış Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates