Uzak Ülke Film izle

-Uzak Ülke / Open Range 2003 ABD / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı:6.1/10
IMDB Puanı:7.5/10
Yapım:2003 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Western
Yönetmen: Kevin Costner
Senaryo: Craig Storper
Senaryo (Kitap): Lauran Paine
Yapımcı: Kevin Costner, David Valdes, Jake Eberts
Görüntü Yönetmeni: J. Michael Muro
Müzik: Michael Kamen
Süre: 2 saat 15 dk
Geçmişlerinde hareketli ve tehlikeli anları unutup, ondan uzaklaşmak adına sahip oldukları sürülerini uçsuz bucaksız ovalarda gezdiren 3 kahraman arkadaşın hikayesidir.. Vahşi batının tüm özelliklerini kendilerinde barındıran bu adamlar, hem batının bu kanunlarına çok bağlı hem de bir o kadar da şiddetten uzak dururlar. Günün birinde bir kasabaya geldiklerinde hayatlarındaki sakinlik son bulacaktır. İstemeden de olsa büyük olayların içine girecekler. Kasabanın güvenlik sorumluları tarafından sürekli tahrik edilecek ve işler geri dönülmez bir hal alacaktır. Hem kendilerine , hem de insanlara yapılan haksızlıkların cezası Vahşi Batı kanunlarına göre verilmelidir.
Aynı zamanda bu tehlikelerin arasında, Charley bir kadına yakınlık duyacaktır. Sue Barlow ismindeki bu vahşi batı güzeli son derece cesur, gururlu ve bir o kadar da serttir.. Bu özellikleri Charley’in gözünden O’nu daha çekici kılmaktadır.
Western filmlerinin 2000 versiyonları arasında belki de en başarılısı diyebileceğimiz bir yapım. Kevin Costner’in yönettiği ve oynadığı bu film , aktör için de yeni bir başarı anlamına geliyor. Özellikle en kötü aktör seçildiği zamanların aksine, en iyiyi ortaya koymuş gibi duruyor.. Western tipi macera , dram ve aksiyon sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film olmuş. Şimdiden iyi seyirler diyoruz ve mutlaka yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "Uzak Ülke Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates