-Köstebek / The Departed 2006 ABD / Türkçe Dublaj filmini izle

En İyi 250 Film: 56. Sırada
IMDB Puanı:8.5/10
Tür:Casusluk, Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen:Martin Scorsese
Senaryo:William Monahan, Siu Fai Mak
Yapımcı:Brad Pitt, Brad Grey, Roy Lee, Graham King
Görüntü Yönetmeni:MichaeI Ballhaus
Müzik:Howard Shore
Süre:2 saat 31 dk
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Alec Baldwin
Güney Boston’da faaliyet gösteren Amerikan-İrlandalı karşımı olan ülkenin en büyük suç çetelerinden birini çökertmek için Massachusetts polisi harekete geçer. Devletin amacı büyük mafya babası Frank Costello’nun (Jack Nicholson) hükümdarlığına içeriden bir müdahaleyle son vermektir. Boston’un güneyinde yetişmiş çaylak Billy Costigan’a (Leonardo DiCaprio) mafyanın içine sızma görevi verilir. Billy bu görevde iken, bir diğer yıldızı parlak polis olan Colin Sullivan (Matt Damon) da polis içinde çete için çalışan bir muhbirdir. O’nun sayesinde çete üyeleri, her zaman polisten bir adım önde gitmektedir.
İki polis de, bu görevleri esnasında “Köstebek”lik yaptıkları açığa çıkınca zorlu anlar yaşayacak ve hayatları bambaşka boyutlar kazanacaktır.
IMDB’nin en iyi 250 film sıralamasında 56.lığı haketmiş; kendi türü açısından kusursuz ve gelmiş geçmiş en iyi suç-casusluk filmlerinden biri olarak nitelendirilen Köstebek (The Departed) filmi gerçekten de tüm övgüleri hakediyor. Oyunculuk olarak da son derece başarılı, zaten kadroyu duymak bile bu filmi izleme sebebi oluyor.
4 dalda Oscar ödülü kazanmış, 1 dalda aday gösterilmiş ve Grammy ödülleri de dahil olmak üzere tam 49 ödül daha almış bu eşsiz yapımı Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve izlemeyen varsa mutlaka izlemesini tavsiye ediyoruz. İyi seyirler.

No Response to "-Köstebek / The Departed 2006 ABD / Türkçe Dublaj filmini izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!