Julie Julia Film izle

-Julie & Julia 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.5/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Aile, Biyografi, Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Nora Ephron
Senaryo: Nora Ephron, Julie Powell
Senaryo (Kitap): Julie Powell
Yapımcı: Nora Ephron, Amy Robinson, Eric Steel, Laurence Mark
Görüntü Yönetmeni: Stephen Goldblatt
Müzik: Alexandre Desplat
Süre: 2 saat 3 dk
Farklı dönemlerde yaşamış 2 karakter ve tamamen farklı yaşam şekillerine sahipler.. 2 gerçek yaşam; 2 gerçek hikaye ve tek bir sonuç.. Bu film, geçtiğimiz Roma Film Festivalinin kapanış filmi olmuş. Konusu ve kurgusuyla kendinden o kadar söz ettirebilmiş bir yapım. Konusu;
Julie, 11 Eylül saldırılarından sonra Çağrı Destek Merkezi veren bir birimde çalışmaktadır. İnsanların acılarını ve sıkıntılarını dinlemekten artık kendini psikolojik olarak bunalmış hissetmeye başlamıştır ve hayatına renk katmak adına adımlar atar. Julia Child isimli Amerika’nın en ünlü aşçısının ve program yapımcısının kitabını alıp 500′ün üzerindeki yemek tarifinden 100 tanesini yapma kararı alır. Aynı zamanda kendisine internetten bir blog sayfası oluşturur ve günlüklerini oraya kaydetmeye başlar. Zaman içinde ve beklenmedik bir şekilde bir anda en çok tıklanan blog sayfasının sahibi oluverir. Artık 2. bir Julia Child olma yolundadır. Artık, bu iki insanın hayatları bir noktada kesişmiştir ve Julie, Julia’nın yeni yüzyıldaki temsilci konumuna gelmiştir.
Bu film gerçekten tek kelime ile mükemmel ve hayat dolu. Gerçek hayatlardan alınma bir hikayenin, herkesin yaşamına ve dünyaya bakış açısına katkı sağlayabileceği bir baş yapıt niteliğinde. Filmin başrol oyuncusu Meryl Streep için de başarılarından dolayı söylenecek söz bulamıyoruz ve bu film ile 3. Oscar ödülünü alacağı sinyallerini görüyoruz. Film için sadece bir kaç sıfat türeterek (sevimli, dolu dolu, dramatik, romantik, iştah kabartıcı, gerçekçi ve düşündürücü) sizi bu harika yapımla başbaşa bırakıyoruz ve iyi seyirler diliyoruz.

No Response to "Julie Julia Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates