Gölgesizler Film izle

-Gölgesizler 2008 Türkiye / Yerli Yapım-
Sinemalar.com Puanı: 7.1/10
IMDB Puanı: 5.8/10
Yapım: 2008
Tür: Dram, Gizem, Psikolojik
Yönetmen: Ümit Ünal
Senaryo: Ümit Ünal
Senaryo (Kitap): Hasan Ali Toptaş
Yapımcı: Candan Erçetin, Hakan Karahan
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış
Müzik: Candan Erçetin
İstanbul’un bunaltıcı ortamından sıkılan ve farklı hayaller peşinde koşmak isteyen bir berberin, bu amacı doğrultusunda harekete geçmesiyle herşey başlar. O’nun düşüncesi; uzaklarda bir yerlerde, kimseyle uğraşmak zorunda kalmadan yalnız ama huzurlu bir şekilde yaşamaktır. Fakat dünyanın neresinde mümkün böyle bir yaşam?
Bir köye gelir, gözüne yaşamak için ideal görünmüştür ve yerleşmeye karar verir. Köyün eski berberi de ortalıktan kaybolmuştur. Boş bıraktığı dükkanı kiralayarak işletmeye başlar. Ancak köyde gariplikler ve sır dolu kayboluşlar vardır. Kimse bir anlam veremez. En sonunda köyün en güzel kızı Güvercin de ortadan kaybolur ve köyün muhtarı sert önlemler almaya karar verir. Hatta bu sertliği yüzünden genç birisine uyguladığı şiddet sonucu, çocuğun aklını kaçırmasına sebep olur.
Köyde ilginçlikler bitmemektedir. Ortadan kaybolan insanlardan eski berber Cıngıl Nuri bir gün ansızın çıkıp gelir; bu sefer de karısı ortadan kaybolur. Muhtar son çare olarak devlete başvurmak ister; ilçeye gider ama O da bir daha dönmez. Berber ise olan bitenleri şaşkınlıkla, uzaktan takip etmektedir.
Bu filmde kaybolanlar ve yerlerine gelenler, gariplikler o kadar çok ki anlatmakla bitmez.. Çok ilginç ve türünün ülkemizdeki tek örneği olan bir film. Candan Erçetin’in sonunda yaptığı müzik de çok güzel bir hava katmış.
Neler olduğunu anlamaya çalışırken bir solukta filmin sonu geliveriyor. İzlemenizi tavsiye ediyoruz ve değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "Gölgesizler Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates