And Justice for All İzle (Altyazılı)


IMDB: 7,2
Yapımcı Ülke:USA
Türü:Dram, Gerilim, Suç
Süre:119 Dk.
Yönetmen:Norman Jewison
Oyuncu Kadrosu:Al Pacino (Arthur Kirkland), Jack Warden (Judge Francis Rayford), John Forsythe (Judge Henry T. Fleming), Lee Strasberg (Sam Kirkland), Jeffrey Tambor (Jay Porter), Christine Lahti (Gail Packer), Sam Levene (Arnie), Robert Christian (Ralph Agee), Thomas G. Waites (Jeff McCullaugh (as Thomas Waites)), Larry Bryggman (Warren Fresnell),
Konusu: Tecavuz suçuyla yargılanan hakim için Kirkland davayı savunması için zorlanır. Eskiden hakimle sorun yaşayan hatta bir davada hakimin kirklandın muvekkiline yanlıs karar vermiş olması onu bu davada büyük bir ikileme sokacaktır.
IMDB: 7,2Yapımcı Ülke:USATürü:Dram, Gerilim, SuçSüre:119 Dk.Yönetmen:Norman JewisonOyuncu Kadrosu:Al Pacino (Arthur Kirkland), Jack Warden (Judge Francis Rayford), John Forsythe (Judge Henry T. Fleming), Lee Strasberg (Sam Kirkland), Jeffrey Tambor (Jay Porter), Christine Lahti (Gail Packer), Sam Levene (Arnie), Robert Christian (Ralph Agee), Thomas G. Waites (Jeff McCullaugh (as Thomas Waites)), Larry Bryggman (Warren Fresnell),Konusu: Tecavuz suçuyla yargılanan hakim için Kirkland davayı savunması için zorlanır. Eskiden hakimle sorun yaşayan hatta bir davada hakimin kirklandın muvekkiline yanlıs karar vermiş olması onu bu davada büyük bir ikileme sokacaktır.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


No Response to "And Justice for All İzle (Altyazılı)"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates