Şehitlerimizin Hikayesi Nefes Film izle


Türkiye Puanı:8.9/10
Uluslararası Puanı(imdb):8.8/10
Yapım:2008
Tür:Dram, Gerilim, Macera, Psikolojik, Savaş
Yönetmen:Levent Semerci
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi:16 Ekim 2009
Başrollerdekiler:Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Birce Akalay, Banu Çiçek, Barış Bağcı.
1979 yılından beri yaşadğımız terör belasında verdiğimiz şehitlerin yanı sıra ülke ekonomisinden giden milyarlarca dolar da cabası. Bu uzun terör mücadelesinde şu sıralar yepyeni bir boyut ile karşı karşıyayız.
Nefes içerik olarak hepimizin içimizde yaşattığı acıyı bize anlarsa da ,sinema tekniği açısından son yıllarda yapılmış, bildik Türk sinemamızın standartlarının üzerinde bir yapım.
Film 1993 yılında Irak sınırına yakın yerde konuşlanan Karabal Tepesi’ndeki karakola alınan yüzbaşı(Mete Horozoğlu)’nun sabaha karşı birliğe gelmesiyle başlıyor. Nefes‘te çarpıcı açılışın yanında, filmin ortasındaki askerlerin telefon konuşmaları da oldukça etkileyiciydi.
Filmde hem oyuncuların başarısı hem de senaryonun çok iyi kaleme alınmışlığından ziyade, küçük küçük detayları da Nefes’te yer bulunduğunu unutmamak gerek.
Şehit haberlerini sıradan bulduğumuz dönemlere geldiğimizi düşünürseki, filmin en azından bazı şeyleri hatırlmamıza vesli olması açısından mutlaka izlenmesi gerektiğini söylemeliyiz. Fakat bu tür filmleri sinemada izlemenizi isteriz.










No Response to "Şehitlerimizin Hikayesi Nefes Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates