Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 94. bölümünün 2. fragmanında (Polat'ı Aron Feller mi kaçırdı?)-tıkla video izle


Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 94. bölümünün 2. fragmanında (Polat'ı Aron Feller mi kaçırdı?)-tıkla video izle

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin tanıtım fragmanları ATV ekranlarında izleyenlerle buluşurken Kurtlar Vadisi Pusu, resmi sitesindeki haber ile izleyenlerini sevindirdi. Kurtlar Vadisi Pusu dizi izle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ile Atv ekranlarında yine heyacanlı senaryosu ile izleyenleri ile buluşacak. Nihayet Kurtlar Vadisi Pusu sevenleri diziye kavuşuyorlar. Kurtlar Vadisi Pusu resmi sitesinde yayınlanan yeni bölüm fragmanında Polat Alemdar ilginç bir konu ile izleyenleri selamladı. Alemdar yüz değiştirme ameliyatı mı geçirecek! Fragmanda her iki tarafıda ağaçlık dar uzun bir yolda yol alan Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlerini söylediği sözlerle şaşırttı. Alemdar bir yüz ameliyatından bahsediyor. Yüzünü, hayatını, sevdiklerini herşeyi değiştirmek gibi bir niyeti olduğundan bahseden Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda işleyeceği konuların ipuçlarını veriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 94. son bölümünün fragmanı (Polat bıçak altına yatıyor)-dizi izle.Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonunun ilk bölümü Perşembe akşamı izleyicileri ile buluşuyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü dün yayınlanacaktı ancak yeni gösterilen fragmanla izleyicilerin heyecanlı bekleyişinin bir hafta daha süreceği anlaşıldı.

Kurtlar vadisi Pusu’nun yeni bölümünde Polat yüzünü değiştirmeye karar verir ve bıçak altına yatar. En son yayınlanan fragmanda Polat annesine ameliyat olacağını söylemektedir. Bu duruma karşı çıkan annesi içinin rahat olmadığını oğluna neden bu kadar inat ettiğini sorar. Ama Polat kararının kesin olduğunu dile getirir. Babasına yaşadığı olaylardan dolayı sıkıntılar yaşadığını Polat babasından aldığı cevap karşısında ne cevap verecek? Polat’ın babası oğluna yüzünü değiştirse de kaderinin değişmeyeceğini dile getiriyor. Ve ailesine bir kez daha veda ediyor. İhtiyarlara yüzünü değiştireceğini söyleyen Polat gireceği ameliyattan yüzde 99 öleceği haberini alır ama ameliyata girme konusunda halen kararlıdır. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 23 Eylül günü izleyicileri ile buluşacak. 

No Response to "Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 94. bölümünün 2. fragmanında (Polat'ı Aron Feller mi kaçırdı?)-tıkla video izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates