The City of Your Final Destination İzle (Altyazılı)


IMDB Puanı:6.6/10
Yapım:2009 ~ İngiltere
Tür:Dram
Yönetmen:James Ivory
Oyuncular:Anthony Hopkins, Laura Linney, Charlotte Gainsbourg, Alexandra Maria Lara, Hiroyuki Sanada, Kate Burton, Omar Metwally, Eliot Mathews, Norma Argentina, Norma Aleandro
Senaryo:Peter Cameron, Ruth Prawer Jhabvala
Yapımcı:Pierre Proner, Paul Lowerre, Diana Frey, Paul Bradley, Richard Hawley, Ashok Amritraj
Görüntü Yönetmeni:Javier Aguirresarobe
Müzik:Jorge Drexler
Süre:1 saat 18 dk
Gösterim Tarihi: 21 Mart 2009 (ABD)
Konusu: Omar 28 yaşında ve Kansas doktora öğrencisidir.Kendisi Amerikalı Latin yazar olan Jules Gund ile ilgili biyografi yazma hakkını kazanır. Göründüğü gibi kolay olmayacaktır.. Omarın bu yazıyı yazabilmesi için üç kişiye ulaşması gerekecektir. Dul eşi metresi ve abisi.
IMDB Puanı:6.6/10Yapım:2009 ~ İngiltereTür:DramYönetmen:James IvoryOyuncular:Anthony Hopkins, Laura Linney, Charlotte Gainsbourg, Alexandra Maria Lara, Hiroyuki Sanada, Kate Burton, Omar Metwally, Eliot Mathews, Norma Argentina, Norma AleandroSenaryo:Peter Cameron, Ruth Prawer JhabvalaYapımcı:Pierre Proner, Paul Lowerre, Diana Frey, Paul Bradley, Richard Hawley, Ashok AmritrajGörüntü Yönetmeni:Javier AguirresarobeMüzik:Jorge DrexlerSüre:1 saat 18 dkGösterim Tarihi: 21 Mart 2009 (ABD)Konusu: Omar 28 yaşında ve Kansas doktora öğrencisidir.Kendisi Amerikalı Latin yazar olan Jules Gund ile ilgili biyografi yazma hakkını kazanır. Göründüğü gibi kolay olmayacaktır.. Omarın bu yazıyı yazabilmesi için üç kişiye ulaşması gerekecektir. Dul eşi metresi ve abisi.


No Response to "The City of Your Final Destination İzle (Altyazılı)"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates