Recep İvedik 3 Film izle SEYRET

Puanı:6.6/10
Tür:Komedi
Yönetmen:Togan Gökbakar
Müzik:Oğuz Kaplangı
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Zeynep çamcı, Deniz Bozkurt, Oktay Dener
Ninesinin vefatından sonra depresyona giren Recep, her gece rüyasında kendisine “ayı” olarak seslenen dedesini görmektedir. Bunun üzerine mahallenin bilir kişi kadınlarından yardım almak ister, cinci hocalardan medet umar. Aynı zamanda psikologların da kapısını çalar ama derdine çare bulamaz.
Kapısını eski bir akrabasının üniversitede okuyan kızı çaldıktan sonra hayatı renklenir ve sosyal aktivitelere katılıp, onunla birlikte gezmeye başlar. Ancak bu da Recep’in derdine tam olarak çare olmaz ve son anda alacağı hediyeyi görene kadar depresyonu devam edecektir..
Çok tutulan serinin 1. ve 2. filminden sonra 3.sü de yine Recep İvedik’in maceralarıyla devam ediyor. Diğerleri kadar komik mi değil mi izledikten sonra bunu yorumlarınızda belirtirseniz herkes için bir fikir olabilir .. Eklediğimiz film, sinema çekim olduğundan çok kalite bir görüntü beklememenizi tavsiye ediyoruz. Elbetteki ileride, en kaliteli görüntüler elimize ulaşınca yine SİNEMA17 sayfalarında bulacaksınız. Şimdiden herkese iyi seyirler diyor ve mutlaka yorumlarınızı bekliyoruz.

1 Response to Recep İvedik 3 Film izle SEYRET

4 Nisan 2010 14:31

süper film

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!