Precious Film izle

Precious: Based On The Novel Push By Sapphire 2009,2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:7.8/10
Tür:Dram
Yönetmen:Lee Daniels
Senaryo (Kitap):Ramona Lofton, Sapphire
Müzik:Mario Grigorov
Süre:1 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 12 Mart 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Paula Patton, Mariah Carey, Gabourey Sidibe, Lenny Kravitz, Sherri Shepherd
Büyülü ve bir o kadar da acılı bir bölge olan Harlem, ismini Hollanda’daki göçmen yerinden alıp, Amerika’ya taşımış; Afrikalıların yaşadığı bir merkezdir. Precious’un hikayesi de, Harlem’in bu trajedi yüklü hayatlarından birisidir ve ünlü roman yazarı Sapphire’nin eserinden alıntı yapılarak beyaz perdeye aktarılıyor..
Precious’un trajedisi doğduğu andan itibaren başlar. Çünkü sapık bir baba ve umursamaz bir annesi vardır. 16 yaşında üvey babası tarafından tecavüze uğrayıp hamile kalmıştır. Down sendromlu bir çocuğu olur. Annesi tarafından da sürekli psikolojik baskı altındadır, şiddet görmektedir.
Okul hayatı da bundan farksız değildir. Evdeki cehennemden gün içinde kurtulan Precious yeni bir cehennemi okulda yaşar. 19 yaşına geldiği halde okuma yazma öğrenememiştir. Buna rağmen hayaller kurmakta ve onlarla mutlu olmaya çalışmaktadır.
Hayatı, büyük acıların eşliğinde öylesine ilerleyen Precious, ‘bir insan daha ne kadar acı yaşabilir ki’ sorgulamasını yaptırıyor..
2010 yılında, 6 Dalda OSCAR ödülü için yarışacak bir film.. Bir romandan alıntı ama Amerika’daki siyahi insanların yaşadıkları dramın bir boyutunu mükemmel olarak gözler önüne seriyor. Oscar alabilecek mi yakın zamanda göreceğiz. Oyunculuk olarak da mükemmel bir performans sergileniyor; özellikle Mariah Carey ve başrol oyuncusu Sidibe övgüyü hakediyor.

No Response to "Precious Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!