My Name Is Khan Filmini izle

My Name Is Khan 2010 Hindistan / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.9/10
Tür:Dram, Romantik

Yönetmen:Karan Johar
Senaryo:Niranjan Iyengar, Shibani Bathija
Müzik:Loy Mendonsa, Ehsaan Noorani, Shankar Mahadevan
Oyuncular: Shahrukh Khan, Birol Tarkan Yıldız, Kajol, Katie A. Keane
Rizwan Khan, Mumbai’nin Borivali denen bölgesinden olan bir müslüman gençtir ve Asperger’s Sendromu denilen nadir bir hastalıkla boğuşmaktadır. Annesi vefat ettikten sonra Amerika’nın California eyaletindeki kardeşinin yanına taşınan Khan, bu hastalığı yüzünden insanlarla sosyal iletişim kurmakta epey zorluk çeker. Bu sırada Mandira isimli Hint kökenli bir kuaföre de aşık olacak ve evlenmek isteyecektir.
Geçen zamanlar içinde Amerika’nın New York şehrinde 11 Eylül saldırıları gerçekleşir. Bu saldırıdan sonra ise Khan, bir müslüman olarak çok zorlu anlar yaşayacak ve adeta başına gelmeyen kalmayacaktır.
Bollywood sinemasının yine çok orijinal ve başarılı bir filmi daha.. Konusu ve oyunculuğu ile övgüyü hakeden bir film olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Birol Tarkan Yıldız bu filmde de karşımızda ve gerçekten yetenekli bir aktörümüz olduğunu kanıtlıyor.
Ufak bir altyazı problemi oluyor film içinde ama sizi konudan koparacak seviyede değil; film penceresine sağ tıklayıp ‘Streching’ seçeneği ile bu sorunu rahatlıkla çözebilirsiniz. Şimdiden herkese iyi seyirler diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "My Name Is Khan Filmini izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!