Kurt Adam Filmini izle (2010)

Kurt Adam / The Wolfman 2010 ABD,İngiltere / Türkçe Altyazılı-
Yerel Puan:7.0/10
IMDB Puanı:6.4/10

Tür:Fantastik, Gerilim, Korku
Yönetmen:Joe Johnston
Süre:2 saat 5 dk
Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Anthony Hopkins, Hugo Weaving, Benicio Del Toro, Emily Blunt, Geraldine Chaplin
Lawrence Talbot, 1890′ların İngiltere’sinde gizemli ve soylu bir ünvana sahiptir. Kardeşi ortadan kaybolduğu zaman ailesinin yanına dönüş yapar ve kendisinin yaşaması gereken korkunç kaderini keşfeder. Lawrence’in çocukluğu annesinin öldüğü gece sona ermiştir, Blackmoor’daki kasabasını terketmiş ve artık o geçmişi unutmak için çabalamaktadır. Bu sırada, kayıp kardeşinin nişanlısı olan Gwen Conliffe, onun bulunması için Lawrence’dan yardım ister. Bu amaçla tekrar kasabaya dönerler ve aramaya başlarlar.
Kısa süre içinde bir şeylerin garip gittiğini anlayan Lawrence, kasaba sakinlerinin vahşice öldürüldüğüne şahit olur. Olayların sır perdesi bir türlü aralanamamaktadır ve Scotland Yard araştırma ekibinden gizli bir ajan olan Aberline bu sırrı çözmek için görevlendirilir.
Klasik Kurt Adam hikayelerinden konu itibariyle sıyrılmayı başarmış ve çok güçlü bir kurt adam profili ortaya koyan bu yapımda ,çok kanlı sahneler ve vahşi ölümler bulunuyor. Oyunculuk olarak da hakkını fazlasıyla veriyor. Özellikle yapımcılıkta da katkısı olan Benicio Del Toro’nun üstün performansı izlemeye değer. Çok fazla aksiyon olmamakla beraber kimi yerlerinde insanı koltuğundan sıçratan bir etkiye sahip olan Kurt Adam’ın bu son filmi

No Response to "Kurt Adam Filmini izle (2010)"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!