Yeniden Sev Beni Film izle

-Yeniden Sev Beni / Reconstruction 2003 Danimarka / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 7.2/10
Tür: Dram, Romantik, Gizem
Yönetmen: Christoffer Boe
Senaryo: Christoffer Boe, Mogens Rukov
Yapımcı: Tine Grew Pfeiffer
Görüntü Yönetmeni: Manuel Alberto Claro
Müzik: Thomas Knak
Süre: 1 saat 30 dk
Oyuncular: Nikolaj Lie Kaas (Alex) , Maria Bonnevie (Simone/Aimee) Krister Henriksson (August Holm) , Nicolas Bro (Leo) Helle Fagralid (Nan Sand) Malene Schwartz (Fru Banum) Ida Dwinger (Monica)
Alex sevgilisi olan ve düzenli bir hayat yaşayan birisidir. Ancak, metroda gördüğü Aimee isimli bayanın peşinden gitme isteğine engel olamaz. Alex’in hayatı 24 saat içinde tam olarak değişmiştir. Artık eski tanıdıkları, eski bildiği insanlar onu tanımaz haldedir. Sevgilisi bile bu şekildedir. Kendisini tanımlayabilecek ve bu düğümü çözecek tek kişi Aimee’dir, ancak o da Alex’in hayal ettiği gibi birisi değil, evli bir bayandır. Kocası ise bir roman yazarıdır ve yeni çalıştığı eserinde Alex’in hayatının tıpkısını kaleme almaktadır.
Birbiri içine geçmiş gizemler ve soru işaretleriyle dolu, ancak tam bir romantizm ve drama filmi olarak lanse edilen Reconstruction filmini mutlaka izlemelisiniz. Çok başarılı ve ilginç bir yapım, aldığı ödülleri ve puanı fazlasıyla hak ediyor. İyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "Yeniden Sev Beni Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates