Yasak Bölge Film izle

Yasak Bölge / La Zona 2007 Meksika / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı:7.2/10
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen:Rodrigo Plá
Senaryo:Laura Santullo, Rodrigo Plá
Yapımcı:Alvaro Longoria
Görüntü Yönetmeni:Emiliano Villanueva
Müzik:Fernando Velázquez
Süre:1 saat 37 dk
Oyuncular: Maribel Verdu, Gerardo Taracena, Daniel Giménez Cacho, Alan Chávez
Mexico City, sefaletin ve varlığın en uç noktalarında yaşayan insanların buluştuğu şehir. (Belki de İstanbul gibi demeliydik). Bu şehirde, toplumun fakir insanlarından izole bir şekilde, etrafı surlarla çevrili bir bölgede büyük para babaları ve aileleri yaşamaktadır. Kendinden olmayan insanları sadece suç işleyebilecek değersiz yaratıklar olarak gören bu zenginlerin yaşadığı siteye, 3 yoksul genç sızmayı başaracaktır. Amaçları hırsızlık yapmak olan bu gençler farkedilince kaçmaya çalışırlar. İçlerinden biri olan Miguel, bir villanın bodrum katına sığınır ancak orada da evin çocuğu olan Alejandro tarafından görülür. Alejandro, O’nu, ya acımasızca yaşam alanlarını korumak için şiddet uygulayan komşularına ihbar edecek ya da yardım edecektir. Ancak, yardım etme yolunu seçen genç, Miguel’i ve yaşam koşullarını öğrendikçe şimdiye kadar kendisine öğretilen yalanları unutmaya başlayacaktır.
Kenara itilmişliğin verdiği ve bu insanların kaderi olarak kendilerine benimsetilen yaşam tarzlarının, aslında saçma bir döngüden ibaret olduğunu anlatan son derece dramatik bir yapım.
Meksika yapımı filmleri çoğu zaman izleme şansımız olmamasına rağmen, bu filmi Türkçe Dublajlı olarak ve isteyene DİVX kalitesinde sunuyoruz. İyi seyirler. Yorumlarınızı bekleriz


No Response to "Yasak Bölge Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates