Yasak Bölge 9 Film izle

-Yasak Bölge 9 / District 9 2009 ABD,Güney Afrika,Yeni Zelanda / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:8.4/10
Yapım:2009 ~ ABD, GüneyAfrika, YeniZelanda
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim
Yönetmen:Neill Blomkamp
Senaryo:Neill Blomkamp, Terri Tatchell
Yapımcı:Peter Jackson, Bill Block, Elliot Ferwerda, Ken Kamins, Paul Hanson
Görüntü Yönetmeni:Trent Opaloch
Müzik:Clinton Shorter
Süre:1 saat 52 dk
Gösterim Tarihi: 06 Kasım 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Sharlto Copley, Jason Cope , Nathalie Boltt, Sylvaine Strike, Elizabeth Mkandawie, John Summer
The Lord of the Rings, The Lovely Bones, King Kong gibi çok büyük yapıtların ustası Peter Jackson’dan, çok ses getiren bir yapım daha sizlerle. IMDB sıralamasında en iyi 250 film arasında 104. sırada bulunan District9 çok farklı bir açıdan, muhtemel uzaylılar-insanlar arası ilişkileri konu alıyor. Konusu şu şekilde ilerliyor:
30 yıl önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar. İnsanlar onlardan ya bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Fakat hiçbiri olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelirler. Tüm dünya devletleri onlarla ne yapacaklarını tartışırken, yaratıklar Güney Afrika’da District 9 olarak tanımlanan bir yere geçici olarak yerleştirilirler.
Artık, uzaylıların dünyada bulunmasıyla ilgili sabırlar tükenmiştir. Uzaylılar üzerindeki kontrol, Multi-National United (MNU)’a verilmiştir. Bu özel şirket eğer uzaylıların silahlarından yapabilirlerse muazzam paralar kazanma peşindedir. Fakat şirket başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA’sıdır.
Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA’sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki tansiyon had safhaya gelir. Aynı zamanda Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adamı olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek anahtardır. Şimdi Wikus’un bulunduğu düşmanca ortamda saklanacak sadece bir yeri vardır:









No Response to "Yasak Bölge 9 Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates