Wall-E Film izle

-Wall-E , Vol İ 2008 ABD / Türkçe Dublaj ~ Türkçe Altyazılı-
En İyi 50 Film: 45. sırada
Sinemalar.com Puanı: 8.8/10
IMDB Puanı: 8.6/10
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aile, Animasyon, Bilim Kurgu, Komedi, Macera
Yönetmen: Andrew Stanton
Senaryo: Andrew Stanton, Jim Capobianco
Yapımcı: Jim Morris
Müzik: Thomas Newman
Süre: 1 saat 30 dk
Artık dünya gezegeni insan ırkına dar gelmeye başlamıştır ve tüm gezegendeki insanlar başka galaksilere taşınırlar. Ancak geride çok şey bırakmışlardır. Bunlardan bir tanesi de filmimizin meşhur çöp toplayıcı robotu Wall-E’dir. İnsanlar onu yanlarında götürmeye gerek görmediğinden olsa gerek koca gezegende yalnız başına kalır. Günün birinde ise yine kendi gibi olan Eve adında bir arama motoruyla tanışır. Artık hayatı çok daha renkli geçecektir.
EVE zeki bir arama motorudur ve Wall-E’nin dünyanın kurtuluşunun anahtarına sahip olduğunu ortaya çıkarır. Bu bilgiyi mutlaka insanlara ulaştırmak zorundadır, insanlar dünyaya güven içinde dönmek istemektedirler. Bu mesajı iletebilmek için galaksi yolculuğuna çıkmak isteyen Eve yola çıkmıştır. Ancak Wall-E de hislerinin doğrultusunda giderek onun peşine takılır. Galaksiler arası eğlenceli , romantik ve heyecan dolu süper bir maceraya hazır olun. Geleceği hayal etmedeki orjinalliği ile ve kurgusuyla şimdiye kadar böyle bir film izlemediğinizi garanti ediyoruz.
Bu filmiolarak isteyenler için hem Türkçe Dublaj , hem de Türkçe Altyazılı olarak sunuyoruz. Sizlerin de yorumlarınızı bekleriz, iyi seyirler.

No Response to "Wall-E Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates