Terminatör Kurtuluş Film izle

Terminatör Kurtuluş / Salvation 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 8.7/10
IMDB Puanı: 7.0/10
Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya, İngiltere
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Macera, Savaş
Yönetmen: McG
Senaryo: James Cameron, Michael Ferris, John Brancato, David C. Wilson
Yapımcı: Mario Kassar, Moritz Borman, Derek Anderson, Anjalika Mathur Nigam, Jeanne Allgood, James Middleton, Jeffrey Silver, Victor Kubicek
Görüntü Yönetmeni: Shane Hurlbut
Müzik: Danny Elfman
Süre:1 saat 55 dk
Terminatör serisinin sonuncusu olan bu filmde, inanılmaz sahneler ve Bilim-Kurgunun ötesinde bir gerçeklik sizleri bekliyor.
Kıyamet günü, insanoğlunun kendi hataları sonucu gelmiştir artık, Terminatör orduları kontrolden çıkmış ve insanlığa kan kusturmaktadır. Bütün medeniyet alt üst olmuş, son kalan insanlar da sığınacak yer aramaktadır kendilerine. Ancak bazıları, bu istilaya ve soykırıma karşı savaşma kararı almıştır. Zamanında, Skynet isimli bir bilgisayar programı terminatörleri kontrol edebilmek amacıyla yaratılmış, fakat inanılmaz boyutlarda kontrolsüzce gelişen teknoloji en sonunda onun “Akıl” kazanmasına neden olmuştur. Artık Skynet insanların kontrol ettiği değil; terminatörleri kontrol ederek insanlığı yok etmek isteyen bir ölüm programına dönüşmüştür.
İnsan grupları direnişinin başında ise John Conner vardır (Christian Bale). O, yaklaşan kıyamet gününü önceden görmüştür ve harekete geçmiştir. Ancak önünde onu şüpheye düşüren birisi vardır; Marcus Wright. Marcus’un hatırladığı tek şey idam sehpasında ölümü beklediğidir ve nasıl olduysa bir anda direnişçi insanların arasında yer aldığı.. Conner, onun bu durumundan şüphe etmektedir ancak yine de şüphelerini bir kenara bırakıp direnişi birlikte gerçekleştirmek zorunda kalmışlar ve kaderleri birleşmiştir. Direnişi organize edip Skynet’in bulunduğu üsse doğru yola çıkmışlardır.

No Response to "Terminatör Kurtuluş Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates