Saplantı Film izle

-Obsessed, Saplantı 2009 ABD / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.9/10
Yapım: ABD
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Steve Shill
Senaryo: David Loughery
Yapımcı: Beyoncé Knowles, Damon Lee, Matthew Knowles, Glenn S. Gainor
Görüntü Yönetmeni: Ken Seng
Müzik: James Dooley
Süre: 1 saat 45 dk
Yakın zamanda, iş yerindeki çalışmalarından ötürü terfi alan Derek Charles (Idris Elba)’ın özel yaşamı da düzen içindedir. Çok güzel ve aşık olduğu bir eşe sahiptir, Sharon adında (Beyonce). Ancak Derek, yanında işe başlayan Lisa’nın büyüsüne kapılmıştır. İstemeden de olsa kaçamak bir aşk yaşamışlar ve birlikte olmuşlardır. Bu günlerden sonra Derek’in hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve heyacan, dram dolu anlar başlayacaktır. Lisa, O’nu elde edebilmek için her türlü yola başvuracaktır. Eşi Sharon ise bunu öğrenince mücadele kararı alacak…
Film konusu itibariyle çok da değişik bir senaryoya sahip değil açıkçası, ancak oyuncuların mükemmel performansları bu açığı fazlasıyla kapatıyor ve kendini izlenecek bir film haline getiriyor. Sharon’un tüm bu olaylar karşısında yılmaması ve Lisa’ya karşı hamlelerde bulunması da filmi daha heyecanlı bir hale getiriyor. Sonunda kavga bile ediyorlar. Film, gayet olumlu yorumlar almış eleştirmenlerce. İzlemenizi tavsiye ederiz.
Derek’i burdan dolayı kınıyoruz Sharon’a (Beyonce) bunu yaptığı için :) ve sizlere de iyi seyirler diyoruz. Yorumlarınızı görmek isteriz.











No Response to "Saplantı Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates