Şantaj Film izle

-Şantaj Deception / 2008 ABD Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 5.3/10
Tür: +16, Dram, Romantik, Psikolojik
Yönetmen: Marcel Langenegger
Senaryo : Mark Bomback
Müzik: Ramin Djawadi
Görüntü yönetmeni: Ramin Djawadi
Tür: Dram, Romantik
Yapim: ABD 2008 108 dakika (Renkli)
Dil: İngilizce
Borsadaki Brokerların yaşamları tam bir karmaşa içinde geçer. Hiçbir şeye zamanları olmaz doğal ortamlarında. Bu karmaşa içerisinde kaçamak yapabilmek fırsatlarını bile kendi aralarında oluşturdukları şifreler ile sağlarlar. Sürekli gittikleri Liste adında bir gece striptiz klubüne gitmeden önce telefon açıp 4 kelimelik bir açıklama yapmaları onlar için heyecan verici bir gecenin başlangıcının ilk adımı anlamına gelir.
Bu ortamda bulunan Jonathan da bu yol ile gittiği gece klübunde tanıştığı son derece ateşli ve güzel bir kadınla birlikte olmak için ortam hazırlar. Ancak kadın güzel olduğu kadar da gizemli birisidir ve Jonathan kendisini bir anda hem romantizm ve erotizm dolu bir ortamda , hem de bir cinayetin içinde bulur. Olaylar bu aşamadan sonra daha da ilginç bir hal alarak gelişmeye devam eder.
Film içerdiği cinsel içerikli sahnelerle +16 yaş sınırı kategorisine girmektedir. Bu sahneler film içinde bir ekstra olarak bulunmamakta, tamamen ana tema içerisinde olması gerektiği yerde sahneleniyor ve film konu bütünlüğü açısından son derece sürükleyici olarak ilerliyor. Bu filmi erotizm konulu filmler içinde değerlendirmemize rağmen daha ağırlıklı olarak bir gizem ve romantizm filmi olarak ilerlediğini hatırlatırız









No Response to "Şantaj Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates