Rock’n Roll Teknesi Film izle

-Rock’N Roll Teknesi / The Boat That Rocked 2009 Almanya, İngiltere / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı:6.3/10
IMDB Puanı:7.6/10
Tür: Dram, Komedi, Müzikal, Romantik
Yönetmen: Richard Curtis
Senaryo: Richard Curtis
Yapımcı: Tim Bevan, Richard Curtis, Eric Fellner, Hilary Bevan Jones
Görüntü Yönetmeni: Danny Cohen
Süre: 2 saat 9 dk
Carl, okuldan atılmış bir gençtir. Annesi bu olayın üzerine O’nu büyükbabasının yanına gönderir. Büyükbaba ise yaş olarak büyüktür ancak kendisi bir Rock’n Roll DJ’idir. Radyolarda çalışmaktadır ve çalıştığı kanallar kaçak yayın yapmaktadır. Carl’ın buraya gitmesiyle, kendisini çalkantılı olayların içinde bulması da bir olur.
Kaçak radyolarda çalışan birçok ünlü DJ üzerilerindeki baskılara rağmen bu tutkularından vazgeçmezler. İngiliz devletinin tutucu bakanlarından birisi, bu baskıyı daha arttırabilmek için parlamentodan istediği kanunun geçmesini sağlar. Artık baskılar dayanılmaz olmuştur ve isyan etmenin zamanı gelmiştir. Ülkenin en ünlü Dj’i olan Simon başı çekecektir ve O’nun büyük hayran kitlesi de desteklerini esirgemeyecektir. Carl ise bu dönemde babasının kimliğini öğrenecek ve yeni bir aşka yelken açacaktır.
Oscar ödüllerinde adı geçen bu başarılı yapımı mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz. Rock tutkunlarının özellikle kaçırmaması gereken ve Rock müziğin doğduğu yılları bizlere çok iyi yansıtan bir film. Bu müziğin protest karakterini filmde bire-bir göreceksiniz ve yaşayacaksınız. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz ve yorumlarınız bekliyoruz.

No Response to "Rock’n Roll Teknesi Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates