Özgür Woodstock Film izle

-Özgür Woodstock / Taking Woodstock 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.9/10
Tür: Komedi, Müzikal
Yönetmen:Ang Lee
Senaryo:Tom Monte, James Schamus
Senaryo (Kitap):Elliot Tiber
Yapımcı:Ang Lee, James Schamus
Görüntü Yönetmeni: Eric Gautier
Müzik: Danny Elfman
Süre: 1 saat 50 dk
Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan, Emile Hirsch, Eugene Levy, Liev Schreiber, Imelda Staunton
Woodstock müzik tarzı, 1960′lı yılların özgürlük ve anarşik esintilerinden birisi olarak karşımıza çıkar. Bugünlerin bir çok müzik dalına ilham veren ve özellikle Rock müziğin doğmasında ön ayak olan bu müzik dalının, başarılı ve çok şeyler ifade eden bir filmde anlatılması, bu filmi türünün ilk örneği yapıyor.
Elliot isimli genç İngiltere’de yaşamaktadır, ailesi ise başka şehirdedir ve eski bir otelleri vardır ancak borç batağına saplanmışlardır. Elliot onlara yardımcı olabilmek için şehre döner. Babası borçlar yüzünden sıkıntılı günler geçirmektedir. Yakınlarda bir yerde Hippi olarak bilinen müzik tutkunu düzen karşıtlarının Woodstock festivali vereceklerini öğrenen Elliot onları otellerinde ağırlayarak iyi bir kazanç elde etmeyi ummaktadır. Bu festival beklenenin ötesinde, o tarihe kadar görülmemiş bir kalabalığı kasabada toplayacaktır. Bu durum tabiki Elliot ve ailesi için bulunmaz fırsatlar doğurur.
Elliot karakterinin Woodstock tutkunları ile birlikte ilk buluşması, bu insanların yaşamları ve tarzları hakkında seyirciye çok değişik bilgiler sunuyor. Vietnam savaşına bir tepki olarak hayata geçirilen bu konserde, Rock müzik tarihine damga vurmuş isimler de yer almaktadır. Gerçek bir öykünün değişik şekilde yorumlanarak beyaz perdeye aktarılmasıyla, son derece orijinal bir film ortaya çıkmış. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler dileriz.

No Response to "Özgür Woodstock Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates