Ong Bak Film izle

Ong Bak 2 2008 Tayland / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.9/10
IMDB Puanı: 6.4/10
Yapım: 2008 ~ Tayland
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Senaryo: Panna Rittikrai
Yapımcı: Panna Rittikrai
Süre: 1 saat 45 dk
Kral Naresuan dönemlerinde doğmuş olan Tien’in ailesi bir katliama kurban gitmiştir ve yalnız başına büyümek zorunda kalmıştır. Sokaklarda, hırsızlık yaparak ve bu şekilde eğitilerek yetişen Tien, bu insanlardan yaşama savaşının nasıl bir şey olduğunu da öğrenecektir. Thon isimli bir dans/dövüş tekniği öğrenen Tien bunu ilerleyen zamanlarda yaşam savaşında kullanacaktır. Artık büyümüştür ve ailesinin intikamını alma zamanı gelmiştir. Bu uğurda hiç kimseye acımayacaktır.
İnanılmaz dövüş sahneleriyle ve hiç durmayan aksiyon dolu sahneleriyle, bu türde film sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Konu olarak klasik gibi gelebilir ama konunun gidişatı merak uyandırıyor. Filmin finali ise seyircilerdeki beklentileri karşılamıyor. Devamı çekilecekmiş gibi bırakılmış. Büyük ihtimal de çekilecektir çünkü serinin 1. filminde de aynı durum söz konusu olmuş.
Bu aksiyon dolu, bol efektli, dövüş sanatları filmini kaçırmamanızı tavsiye ediyor ve Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden iyi seyirler diliyoruz.

No Response to "Ong Bak Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates