Ölülerin Günlüğü Film izle

IMDB Puanı: 6.1/10
Tür: Biyografi, Gerilim, Korku
Yönetmen: George A. Romero
Senaryo: George A. Romero
Yapımcı: Sam Englebardt, Peter Grunwald, Art Spigel, Ara Katz
Görüntü Yönetmeni: Adam Swica
Müzik: Norman Orenstein
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular: Megan Park, Amy Ciupak Lalonde, Shawn Roberts, Michelle Morgan, Alan Van Sprang
Klasik zombi filmlerinden birisi daha ve bu filmde ilginç olan, bir grup öğrencinin yaşadıkları anlar. Konusu şu şekilde ilerliyor;
Doğada çekimler yapmak isteyen bir grup genç ormanda çekim yapmaya başlarken garip canlılarla karşılaşırlar. Bunlar aslında yeniden dirilmiş olan insanlardır. Doğa kaydını bitirip ellerindeki kamera ile zombileri görüntülemeye başlarlar ve artık korkunun da ötesindeki amaçları; bu kayıtları düzgün bir şekilde yapabilmektir. Aynı zamanda kayıtlar medyaya sızınca da değişik sansasyonel durumlar yaratacaktır. Çünkü medya kuruluşları haberde, kendi çıkarlarına göre çarpıtmalar yapacaktır.
Zombi tarzındaki filmlerden konu olarak pek farklı değil. Filmin farkı, tıpkı Rec korku filmi gibi el kamerası ile çekilmiş olması. Onun dışında ise güncel hayattan yansımalar da bulmak mümkün. Çünkü medya kuruluşlarının kendi çıkarları peşinde, haberleri çarpıtabildiğini ve yalan söyleyebildikleri gerçeğini seyirciye aktarıyor. Orta kalitede bir film diyebiliriz. İzlemenizi öneriyor ve değerli yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

No Response to "Ölülerin Günlüğü Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates