Moon Film izle

-Moon 2009 İngiltere, Türkçe Altyazılı-
IMDB: 8,1
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen: Duncan Jones
Senaryo: Nathan Parker, Duncan Jones
Yapımcı: Stuart Fenegan, Trudie Styler
Görüntü Yönetmeni: Gary Shaw
Müzik: Clint Mansell
Süre:1 saat 37 dk
Gösterim Tarihi: 26 Mart 2010 (Türkiye)
Yine heyecan ve gerilim dolu bir Vizyon-öncesi film ile karşı karşıyayız. Türü Gerilim tarzı olmasına rağmen, çok daha farklı boyutlara taşabilen bir film.
Sam Bell, son yıllarını aya ulasmak ve orada bir çalışma ortamı yaratabilmek için geçirmiştir. İsteğini gerçekleştiren Sam orada herşeyden kopuk bir hayat yaşamaya başlar. Dünya’da da aslında bundan pek farklı bir yaşamı yoktur. İşini çok sever ama o derece haz almaz. Ay görevi sırasında farklı düşüncelere de sahip olmaya başlar zamanla. Dönüş hazırlıklarına başlamadan önce kendisinde bazı mantık değişiklikleri olduğunu hisseder. Eşini ve dünyadaki yaşamını çok daha farklı açılardan sorgulamaya başlamıştır ve yeni bir sayfa açmaya hazırlanmaktadır.
Filmde aksiyon yok, tamamen durağanlık söz konusu ama kesinlikle sizi sıkmıyor ve aksine sürekli merak uyandırıyor. Psikolojik kategoride değerlendirme sebebimiz ise, bir astronottan öte; bir insanın beyninin içini filmde okuyabiliyorsunuz. Çünkü herşey buna odaklı olarak anlatılıyor. Sürükleyici ve her saniye merak uyandırıcı bu film IMDB puanini hakediyor.










No Response to "Moon Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates