Milyoner Film izle

Slumdog Millioner Hindistan 2008 Türkçe Dublaj / Türkçe Altyazılı-
En İyi 50 Film: 29. sırada
Sinemalar.com Puanı: 9.0/10
IMDB Puanı: 8.4/10
Yapım: 2008 ~ ABD, Hindistan, İngiltere
Tür: Dram, Romantik, Suç
Yönetmen: Danny Boyle, Loveleen Tandan
Senaryo: Simon Beaufoy
Senaryo (Kitap):Vikas Swarup
Yapımcı: Paul Smith, Christian Colson, Paul Ritchie, Tessa Ross
Görüntü Yönetmeni: Anthony Dod Mantle
Müzik: A.R. Rahman
Süre:2 saat
Hindistan’ın varoşlar şehri Mumbai’de yaşayan Jamal Malik isimli bir çocuğun geçmişten geleceğe anlamsızca sürüklenen hayatının, dönüm noktalarını ve yaşamının içindeki zorluklarını anlatan bu film alışılagelmiş filmlerin çok dışında ve son derece etkileyici bir yapım. Zaten en iyi 50 arasına girmiş ve medyada günlerce tartışılmış olan bir film. Filmi izlemeden önce ve izledikten sonraki düşüncelerinizin değişimlerini mutlaka test etmelisiniz çünkü o derece derinden etkileyici…Konusuna gelecek olursak;
Jamal Malik 18 yaşında olan son derece fakir ve sokaklarda yaşayan bir yetimdir. Hindistan’da yayınlanan bir yarışmaya (bizdeki Kim 500 Milyar İster yarışması) katılım hakkı kazanır ve büyük ödül 20 milyon rupedir. İnanılmaz bir performans sergileyerek son soruya kadar gelir ve bu ödülü kazanması için sadece bir soru kalmıştır. Ancak program yapımcıları, devlet güçleri, böylesine fakir ve toplumdan dışlanmış birisinin bu sorulara doğru cevabı vermesine olanak veremezler. Onu zorla sorguya alırlar. Soruları nereden çaldığını ve nasıl doğru cevabı verdiğini itiraf etmesini isterler. Ancak ortada hile yoktur. Ortada yaralı bir yaşam ve onun beynine kazınmış izleri vardır. Bu izler doğru zamanda doğru yerde Jamal’in karşısına çıkacak ve yarışmada ilerlemesini sağlayacaktır. Bu arada program sunucusu da bu ihtimali görmek istemez ve kazanamaması için elinden geleni yapar. Son soruda neler olacaktır ve Jamal hangi cevabı verecektir bütün Hindistan bunu konuşur durur. Siz izleyicilerimizin de bu filmi izleyerek sorunun yanıtını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bu filmin sonunda iyi ki izlemişim diyeceğinizden şüpheniz olmasın.
Filmde Dram, Aşk, Macera, İhanet var ve bu 4′lünün tam ortasında Hayatın Acımasızlığı var. Bunların bileşkesi ise Jamal’a yeni bir hayat kapısı aralıyor. Fakirliğin ve itilmişliğin verdiği hayatla mücadele yıllarının bile insana neler katabileceğini görmenizi istiyoruz ve Vizyonfilmizle.net olarak iyi seyirler diliyoruz. Yorumlar sizden.
Not: Film, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı seçenekleriyle sizlere sunulmaktadır.

No Response to "Milyoner Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates