Karanlıktakiler Film izle

Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Çağan Irmak
Yapımcı: Çağan Irmak, Mustafa Oğuz
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Süre: 1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi: 02 Ekim 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Derya Alabora, Durul Bazan, Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe, Rıza Akın
Egemen, orta yaşlarda olan ve bir firmada officeboy olarak çalışan birisidir. Yıllar gelip geçmektedir ancak o, etrafındakilerden farklı olarak annesiyle birlikte yaşamaya devam etmektedir. Bu durum O’na işkence gibi gelmektedir çünkü annesinin yaşlılık problemlerinden dolayı zihinsel problemleri vardır.
Annesi Gülseren için ise, hayattaki tek yaşama amacı oğlunun yanında olmasıdır ve sürekli onun yanında kalabilmektir. Egemen için bu ortamdan uzaklaşıp sosyal hayat içinde yer alabildiği tek ortam işyeridir. Ancak işe gittiği zaman kendini cehennemden kurtarmış gibi hissetmektedir. Çalıştığı yerde de hoşlandığı bir bayan vardır ve bu bayan O’nun patronudur. Patronu Umay’a aşıklık derecesinde ilgi duyan Egemen, annesinin hayatında olduğu sürece bu ilişkide de ilerleme kaydedemeyeceğinin farkındadır. Şimdi iki kadın arasında kalmıştır; birisi yaşlı annesi diğeri aşık olduğu patronu Umay. Bu ikilemden kurtulmak,hayatının tek amacı haline gelecektir…
Çağan Irmak’ın yapımını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği bu psikolojik gerilim filmi ülkemizde çok beğenilen filmler arasında geçtiğimiz aylarda yerini aldı. Şimdi, izleyemeyenler için Vizyonfilmizle.Net olarak beğeninize sunuyoruz ve iyi seyirler diyoruz.

No Response to "Karanlıktakiler Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates