Kanlı Hesaplaşma Film izle

-Kanlı Hesaplaşma / Shinjuku Incident 2009 Hong Kong , Türkçe Dublaj / Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 7.7/10
IMDB Puanı: 7.3/10
Yapım: 2009 ~ HongKong
Tür: Aksiyon, Dram
Yönetmen: Tung-Shing Yee
Senaryo: Tung-Shing Yee, Tin Nam Chun
Yapımcı: Solon So, Willie Chan
Görüntü Yönetmeni: Nobuyasu Kita
Müzik: Peter Kam
Süre: 1 saat 60 dk
Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşamakta olan Çinliler, orada fazla itibar görmemekte ve sürekli dışlanmaktadır. Adeta saklanarak yaşamak zorunda bırakılmışlardır.
Steelhead (Jackie Chan) ise bu durumu kız arkadaşının vesilesiyle öğrenecektir. Tokya’ya giden kız arkadaşından haber alamayan SteelHead durumdan şüphelenerek onun peşinden yola çıkar. Asıl macera ve dram işte bu noktada başlayacaktır. Kız arkadaşı artık Japon vatandaşı olmuş ve yakuza liderlerinden Eguchi ile evlenmiştir. Bu durum Steelhead’i fazla ilgilendirmez, hatta Eguchi’nin önemli düşmanlarından birisini yenmesine yardım eder bunun sonucunda gece klüplerinden birinin işletmesini ona verir. Ancak Steelhead bu tehlikeli yaşamı fazla sürdürmez ve Tokyo dışına taşınır. Ancak burada yakaladığı huzur fazla uzun boylu olmayacaktır.
Jackie Chan’in oynadığı diğer filmlerin dışında, daha ciddi ve dram ağırlıklı olarak ilerleyen bir yapım olmuş. Alışılageldik Chan atraksiyonları mevcut fakat şakayla karışık sahnelerden oluşmuyor. Filmin temasında verilmek istenen asıl konu olan yurtdışında yaşayan Çinli göçmenlerin ne tür baskılar altında oldukları konusu gözler önüne serilmiş. (Çin’de yaşayan Türk boylarının yaşadıklarını da bizim yapımcılarımızın ifade etmesini temenni ediyoruz). Filmi Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı olarak 2 opsiyonda sunuyoruz.




























No Response to "Kanlı Hesaplaşma Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates