İyi Kötü Tuhaf Western Film izle

-İyi Kötü Tuhaf / The Good The Bad The Weird 2008 Kore / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 7.4/10
Yapım:2008 ~ GüneyKore
Tür:Aksiyon, Macera, Western
Yönetmen:Ji-woon Kim
Senaryo:Ji-woon Kim, Min-suk Kim
Yapımcı:Miky Lee, Jae-won Choi
Görüntü Yönetmeni:Seung-chul Oh, Mo-gae Lee
Müzik:Chan Young-gyu, Dalparan
Süre:2 saat
Korelilerden Western filmi çıkar mı demeyin, çünkü iyi bir film ortaya koymuşlar ve yapılabileceğini göstermişler. Film 1930′lu yıllarda tüm dünyanın savaş halinde olduğu yıllarda geçiyor. Kore yarımadası Japonların eline geçince bir kısım halk Mançurya’ya göç ediyor ve hayatta kalabilmek için haydutluk yapmaya başlıyorlar.
UTae-gu (Tuhaf) , içinde Japon subayların olduğu bir treni soymaya kalkışır. Çatışma sırasında gizli bir hazinenin haritasını ele geçirir. Bir diğer tetikçi olan Chang-yi de (Kötü) haritayı aramaktadır. Hem Japonlarla hem de Chang-yi ile süren çatışma sırasında gizemli bir silahşör daha işin içine karışır ( Do-won (İyi) )ve UTae-gu’ya destek vererek bütün tehlikeyi ustalıkla savuşturur. UTae, tanımadığı bu adamın kendisinin üzerine konulan ödül için ona yardım ettiğini bilemez. Zamanla ellerindeki bu harita için bütün ülkelerin seferber olduğunu öğrenirler ve çok büyük çatışmalarla dolu bir kovalamaca başlar.
Biraz İyi Kötü Çirkin filminin benzeri, sahneler ve dekor olarak Vahşi Batı filmlerinden alıntı olan ancak konusu ve sürükleyiciliği ile başarılı bir yapım diyebiliriz. Western film sevenlerin beğenerek izleyebileceği bu filmi








No Response to "İyi Kötü Tuhaf Western Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates