İhtiyar Delikanlı – Old Boy Film izle

En İyi 250 Film: 116.Sırada
IMDB Puanı:8.3/10
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen:Chan-Wook Park
Senaryo:Chan-Wook Park, Joon Hyung Lim, Jo Yun Hwang
Yapımcı:Dong-ju Kim, Seung-yong Lim
Görüntü Yönetmeni:Jung Hoon Jung
Müzik:Young Wuk Cho
Süre:2 saat
Oyuncular: Choi Min-sik, Dal-su Oh, Jin-seo Yun, Yoo Ji-tae, Byeong-ok Kim
Çocuğu ve karısıyla mutlu bir hayat yaşarken, bir anda evinin önünden kaçırılan Oh Dae-Su kendini 15 yıl boyunca tutsak olarak kalacağı hücrede bulur. Buraya neden ve kim tarafından getirildiğini bilmeden 15 yıl gün ışığı görmeden yaşar. Sebepsiz yere serbest bırakıldığı zaman da karısının öldürüldüğünü öğrenir ve hücreden çıktığı an intikam yemini eder. Bu sırada bir lokantada Mido isimli garip bir adamla tanışır ve ona intikam almasında yardım edeceğini söyler. Daha sonra Evergreen isimli esrarengiz bir adam da; neden 15 yıl boyunca hücrede tutulduğunu bulmasını ister Dae-Su’dan. Eğer cevapları bulamazsa Mido’yu öldüreceğini söyler.
Hem intikam için hem de Mido’yu kurtarmak için başından geçenleri korkusuzca araştırmaya başlayan Dae-Su, çok garip gizemli bilgilere ulaşacaktır.
Old Boy-İhtiyar Delikanlı filmi, şimdiye kadar çekilmiş en efsanevi ve en mükemmel intikam-gizem-gerilim filmi denilebilir. Eğer bu filmi hala izlemediyseniz çok büyük şeyler kaçırdınız demektir. Kesinlikle hayatında enaz 1 kere olsun her insanın izlemesi gereken bir başyapıt filmi.. Vizyonfilmizle.Net olarak mutlaka izlemenizi tavsiye ediyor ve iyi seyirler diyoruz.
NOT: Türkçe Dublaj seçeneği DİVX kaliteli filmdir ve izleyebilmeniz için DIVX Web Player eklentisini bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.

No Response to "İhtiyar Delikanlı – Old Boy Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates