Hayat Var Film izle

-Hayat Var 2008 Türkiye / Yerli Yapım-
IMDB Puanı: 8.3/10
Tür:Dram,Psikolojik
Yönetmen: Reha Erdem
Senaryo:Reha Erdem
Yapımcı:Ömer Atay
Görüntü Yönetmeni:Florent Herry
Müzik:Orhan Gencebay
Dağıtım:Tiglon
Süre:2 saat 1 dk
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Levent Yılmaz, Banu Fotocan
İstanbul Boğazında dere ağzında küçük bir kulübe; burada yaşayan bir baba, ismi “Hayat” olan kız çocuğu ve yatalak dedesi…
Hayat’ın psikolojisi yaşadığı acımasız çevrenin verdiği kötülüklerle bozulmuş ve içine kapanık bir kız haline gelmiştir. Sefalet içinde yaşadıkları evde hasta dedesine bakmak zorundadır. Babası ise alkolik bir adamdır ve kirli işler çevirmektedir. Annesi de başka kocaya kaçmış ve ondan bir çocuk yapmış birisidir. Okulda öğretmeni de ondan memnun değildir ve sürekli babasını okula çağırır.
Hayat’ın, bu zorluklar içinde ayakta kalabilmesi, hatta kendisine tecavüz eden bakkalı bile sorgulamaması belki de sağlığı açısından önemli bir özellik.. Bu filmde gerçekler ve hayatımızdan alıntılar anlatılıyor. Tamamen realist bir kurgu, sizi içine çeken bir senaryo ve sorgulatıcı bir yapım. Genç yönetmenlerimizden olan Reha Erdem çok başarılı bir film ortaya koymuş.
Dram türünü sevenler ve orijinal bir Türk filmi izlemek isteyenler için iyi bir tercih olabilecek bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.

No Response to "Hayat Var Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates