Güz Sancısı Film izle

-Güz Sancısı 2009 Türkiye / Yerli Yapım-
Sinemalar.com Puanı: 7.4/10
Tür: Dram, Politik, Romantik, Tarih
Yönetmen:Tomris Giritlioğlu
Senaryo: Etyen Mahçupyan, Nilgün Öneş
Senaryo (Kitap): Yılmaz Karakoyunlu
Yapımcı: Tomris Giritlioğlu, Bahadır Atay
Görüntü Yönetmeni: Ercan Yılmaz
Müzik: Tamer Çıray
Süre: 1 saat 55 dk
1955 yılları sırasında, ülke siyasi olarak bir kaosa sürüklenmektedir. Bu sırada Beyoğlu’nun ışıltıları arasında yaşam hızla devam etse bile bu gerginlik ortamı her kesimi etkiler. Dönemin en güçlü partisi DP’nin, yakından ilgilendiği Behçet de Antakyalı nüfuzu etkin bir babanın oğludur ve siyasi olarak eğilimler içerisindedir. Aynı zamanda hukuk fakültesinde asistanlık yapmaktadır.
Behçet’in oturduğu evin karşısında ise Elena isimli bir bayan oturmaktadır. Pencereden her gece onu izlemektedir ve çok hoşlanmıştır. Elena isimli bayan ise, babaannesi de geçmişte fahişelik yapmış olan ve kendisi de şu anda önemli isimlerle yatan bir hayat kadınıdır. Behçet bunların farkında olmasına rağmen aşkına engel olamaz ve tanıştıkları andan itibaren herşeye meydan okumak adına bu aşkı yaşatmaya çalışırlar. Elena’nın gayrimüslim olması ve çevre baskıları bile hiç bir engel teşkil edemez..Zaman ilerledikce Behçet’in siyasi çizgisi mi yoksa aşkı mı daha üstün gelecektir?
Sancılı yılları ve 1960 darbesinin alt yapısını bizlere, ilginç bir aşk ve drama öyküsüyle aksettiren bu film kendinden çokça bahsettirdi. O dönemdeki İstanbul’da gayrimüslimlerin yaşadıklarını ve toplum içindeki dengeleri çok iyi yansıtan bir film. Aşk-ı Memnu dizisinden de yakından tanıdığımız Beren Saat başrolde ve yine iyi bir performans sergilemiş. Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere iyi seyirler diyoruz, ve bu dramatik film için yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "Güz Sancısı Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates