Gran Torino Film izle

-Gran Torino 2008 ABD , Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 8.0/10
IMDB Puanı: 8.4/10
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen: Clint Eastwood
Senaryo: Dave Johannson, Nick Schenk
Yapımcı: Clint Eastwood, Bill Gerber, Robert Lorenz
Görüntü Yönetmeni: Tom Stern
Müzik: Michael Stevens, Kyle Eastwood
Süre: 1 saat 56 dk
Eşinin vefat etmesinden sonra iyice sessizliklerin içine gömülen Walt, emekli bir otomobil sektörü işçisidir. Aynı zamanda da bir Kore Savaşı gazisidir. Bu sebepten dolayı kimselerle konuşmaz ve güvenmez sürekli M1 piyade tüfeğiyle dolaşı ev içinde bile olsa.. Tek gerçek dostu vardır; köpeği Daisy.
Onlarca yıldır yaşadığı yer bile artık ona yabancı gelmeye başlar, herşey sinirlerini bozmaktadır. En ufak ayrıntılar bile O’nun için önemli hale gelmektedir. Mahallesindeki eski dostları yaşama veda etmişler veya oradan göçmüşlerdir, etrafında sadece oraya göç eden Hmong’lar veya Afrika-Ortadoğu kökenli göçmenler vardır. Ancak bu önyargıyla yaklaştığı insanların içinde, tıpkı her miletteki gibi iyi huylar ve temiz düşünceler barındıran kişilerin olabileceğine ihtimal vermemiştir…
Gran Torino ; bir Clint Eastwood şaheseri .. Yönetmenliğini de kendisi yapıyor oyunculuğunu da. Bu yaşta bir adamdan böyle bir performans bekler misiniz? Gerçekten aldığı ödülleri hak ediyor ve çok başarılı bir yapım ortaya koymuş. Filmde aksiyon ve macera yok ama insanlığa ve düşüncelere nasıl yaklaşılması gerektiği var, iyi ve kötü düşüncelerin çarpışması var. Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.olarak iyi seyirler diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "Gran Torino Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates