Görünmez Savaşçı Film izle

-Görünmez Savaşçı / Stealth 2005 ABD / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.0/10
IMDB Puanı: 4.8/10
Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Rob Cohen
Senaryo: W.D. Richter
Yapımcı: Neal H. Moritz, Laura Ziskin, Mike Medavoy
Görüntü Yönetmeni: Dean Semler
Müzik: BT, Dredg
Süre: 2 saat
2005 yılında ülkemizde de gösterime girmiş olan teknoloji unsurlarının bolca bulunduğu aksiyon ve macera dolu bir film. Bu filmin düşük IMDB puanına rağmen sizlerle paylaşıyoruz çünkü aksiyon unsurlarının yerinde kullanıldığı ve genellikle iyi yorumlar almış izlenesi bir yapım. Konusu ise Intersinema’dan alıntısını yaptığımız şekilde ilerliyor:
“Her ne kadar Ben “savaş denkleminden insan pilot faktörü”nü çıkarmakta tereddütlüyse de, Cummings takıma ‘EDI’yle birlikte ilk gerçek görevlerine çıkma emri verir. Pilotları şaşırtan şey ‘EDI’nin çok sıkı bir kanat adamı olduğunu kanıtlaması ve hedefi başarıyla yok edişidir. Ama üsleri olan uçak gemisi ABD CARL VINSON’a dönerken, ‘EDI’ ye yıldırım isabet eder. Uçağın beyni, yaratıcılarının asla hayal bile edemeyeceği şekilde genişler. Ben ve Henry’nin tedbirli yaklaşımına karşın, Cummings ‘EDI’nin takıma tekrar katılmaya hazır olduğunu açıklar.
Çin’in uzak bir bölgesindeki nükleer silahlı, savaş yanlısı bir diktatörü hedef alan bir sonraki görevlerinde, ‘EDI’nin ciddi akım sorunları daha da kötüleşir. Ben saldırının getirdiği risklerin kendisi, Henry ve romantik bir yakınlık duyduğu Kara’ya sağlayacaklarını kat kat geçtiğine ikna olur. Göreve son verdiğinde, ‘EDI’ emirlere karşı gelir ve saldırıyı gerçekleştirir.
‘EDI’ çok gizli bir görevi uygulamaya karar verdiğinde ise, eğer başarılı olursa, dünyada nükleer bir kıyametin kopması kaçınılmazdır. Ve bunu durdurabilecek tek kişi Ben’dir.”
Konu ve sahneler itibariyle hoşunuza gideceğini düşündüğümüz bir film olduğunu tekrar hatırlatıyoruz ve Vizyonfilmizle.net olarak iyi seyirler diliyoruz.

No Response to "Görünmez Savaşçı Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates