Felekten Bir Gece Film izle

IMDB Puanı: 8.0/10
Sinemalar.com Puanı: 8.1/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Komedi, Macera
Yönetmen: Todd Phillips
Senaryo: Scott Moore, Jon Lucas
Yapımcı: Chris Bender, Todd Phillips, Daniel Goldberg
Görüntü Yönetmeni: Lawrence Sher
Müzik: Christophe Beck
Süre: 1 saat 40 dk
Bu yılın en müthiş komedi filmlerinden birisiyle beraberiz.. Film o kadar komik ve eğlenceli ki, sonunda kendinizden geçme ihtimaline karşı uyarıyoruz :) Konusu şöyle;
4 arkadaş, içlerinden birisinin evlilik gününden önce bekarlığa veda partisi için Los Angeles’tan Las Vegas’a yola çıkarlar. Güzel bir gece geçirirler ve hepsi zil zurna sarhoş olmuştur. Sabah uyandıklarında, odanın içindeki manzara çok gariptir. Çünkü, damat ortalıktan kaybolmuştur ve odanın içinde bir kaplan, bir kaç tane tavuk ve dolabın içinde de ağlayan küçük bir çocuk vardır. Bunların nereden geldiklerine ve damadın nereye kaybolduğuna bir anlam veremezler çünkü 3′ü de hiçbir şey hatırlamamaktadır. Asıl macera işte buradan sonra başlar; şimdi hatırlamadıkları o anlara dair ipuçlarını toplayıp bu bilmeceyi çözmeleri gerekmektedir. Çünkü damadı yetiştirmeleri gereken bir düğün vardır.
Eğlenmek ve stres atmak için bu filmi mutlaka izleyin, günün yorgunluğunu atacağınız çok güzel bir seçim olabilir. Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden keyifli anlar diliyoruz ve yorumları bekliyoruz.

No Response to "Felekten Bir Gece Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates