Dorian Gray Filmini izle

-Dorian Gray 2009 İngiltere / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.7/10
Tür: Dram, Korku, Macera, Gençlik
Yönetmen: Oliver Parker
Senaryo: Toby Finlay
Senaryo (Kitap): Oscar Wilde
Yapımcı: Barnaby Thompson
Görüntü Yönetmeni: Roger Pratt
Müzik: Charlie Mole
Süre: 1 saat 52 dk
Oyuncular: Ben Barnes , Colin Firth , Rachel Hurd-Wood , Rebecca Hall , Emilia Fox
Dünyaca ünlü yazar ve edebiyatçı Oscar Wilde’in kitabından alıntı yapılan bu filmde, görsel çekiciliğin bilinçsiz bir bedende bulunması sonucu ortaya çıkan dramın yansımasını bulacaksınız.
Dorian isimli genç, Lord Henry ile sürekli görüşmesinden dolayı ve O’nun da psikolojik baskılarıyla, kendi çekiciliğini şeytani bir güç olarak kullanmaya başlar. Onun için hayatta artık tek önemli kriter dış görünüştür ve kandırabildiği kadar çok bayanı ya da insanı kandırmaktır. Yalan ve riya hiç umurunda değildir. Sonsuz gençlik için ruhunu satmıştır Dorian. Onun bu değişimine şahitlik eden Basil ise, eşcinsel bir tutku ile Dorian’a ilgi duymaktadır.
Büyük edebiyatçı ve düşünür Oscar Wilde, bu hikaye için “Bir Ruhun Hikayesi” yakıştırmasını yapmış zamanında. Bir gencin gelişim aşamalarını, yetişkinliğe adım atarkenki duygularını ve durdurulamaz enerjisini ne şekilde yönlendirebileceğini, etrafındaki insanlarla etkileşimin bir sonucu olarak yansıtan bu eseri mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz. Kitaba fazlasıyla sadık kalınmadığı halde, kendi başına bile çok başarılı bir yapım. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyor ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

No Response to "Dorian Gray Filmini izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates