Dalgaları Aşmak Film izle

-Dalgaları Aşmak / Breaking The Waves 1996 Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:7.8/10
Sinemalar.com Puanı:6.3/10
Yapım:1996 ~ Danimarka, Fransa, Hollanda, İsveç, İzlanda, Norveç
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Lars von Trier
Senaryo: Lars von Trier, Peter Asmussen, David Pirie
Yapımcı: Axel Helgeland, Lars Jönsson, Vibeke Windeløv
Görüntü Yönetmeni: Robby Müller
Süre:2 saat 39 dk
Son derece tutucu veya muhafazakar bir ortam yeşeren bir aşkın öyküsü.. 1970′lerde İskoçya’nın kuzeyindeki küçük bir kasabada geçiyor bütün hikaye.
Petrol işçiliği yapmakta olan ve Danimarka kökenli Jan’a neredeyse ilk görüşte aşık olan Bess sonunda istediğini gerçekleştirir ve onunla tanıştıktan sonra hemen evlenirler. Tutkulu bir aşk vardır aralarında. Bess, yetiştiği ortamın verdiği baskılar sonucu seksi de bir tabu olarak görmektedir ve korkmaktadır. Ancak evlendikten sonra bunun böyle olmadığını bizzat yaşayarak öğrenecektir. Bu güzel yaşam için Tanrıya her gün daha çok dua etmeye başlar, tek dileği mutluluğunun bozulmamasıdır. Ancak Bess’in kocası Jan , petrol kulesinden düşerek boynuna büyük bir hasar alır ve bütün bedeni felçli olarak yaşamaya mahkum kalmıştır.
Çift arasında hiçbir cinsel birliktelik kalmamıştır. Jan eşinden yeni bir sevgili bulmasını ve onunla birlikte olduktan sonra yaptıklarını kendisine anlatmasını ister, üzülse de.. Bu teklifi ilk önce çok yadırgayan Bess daha sonra bunun da Tanrının bir emri olduğunu düşünür ve kocasının dediğini yapmak için karar alır…
Bu filmde erotizm temaları da olduğu için 15 yaş altı seyirciler için uygun değildir. Konusu itibariyle tam bir dram filmi denilebilir. Kaliteli ve birçok ödül almış, kendinden uzun zamanlar bahsettirmiş bir film ile Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.
Not: Video yenilenmiş ve tek parça halinde sizlere sunulmuştur. İyi seyirler.

No Response to "Dalgaları Aşmak Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates