The Box Film izle

-The Box 2009-2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı : 6,3
Tür : Korku, Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem
Yönetmen : Richard Kelly
Senaryo : Richard Kelly , Richard Matheson
Görüntü Yönetmeni : Steven B. Poster
Yapım : 2009, ABD
Süre: 1 saat 55 dk
Gösterim Tarihi: 22 Ocak 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Cameron Diaz (Norma Lewis) , James Marsden (Arthur Lewis) , Frank Langella (Arlington Steward) , Gillian Jacobs (Dana Steward)
Ülkemizde yakın zamanda gösterime girecek olan bu filmi, sizlere Vizyonfilmizle.Net olarak erkenden beğeninize sunuyoruz ve aynı zamanda güzel bir film olduğunu düşündüğümüz için eklemekte tereddüt etmiyoruz.
Bu film sitemizin 2010 vizyon filmleri kategorisine eklediğimiz ilk filmimizdir. “2010 Filmleri” kategorimizi açmış bulunuyoruz böylelikle. Sizlere en iyi filmleri en kaliteli görüntü ve açıklamalarla izlettirme azmimiz her zaman olduğu gibi devam edecektir. Desteklerinizi ve yorumlarınızı; aynı zamanda da eleştirilerinizi bekliyoruz.
Filmimize dönecek olursak;
Arthur ve Norma çifti banliyöde yaşayan ve küçük çocuklarıyla sade bir hayat sürdürmekte olan bir çifttir. Bir sabah kapılarının önünde esrarengiz bir kutu ile karşılaşırlar ve hayatları o andan itibaren köklü bir değişime uğrayacaktır. Kutuda bir de not yazılıdır. Bu notta; eğer orada gördükleri düğmeye basarlarsa 1 milyon dolar kazanacakları, ancak tanımadıkları bir kişinin de ölümüne sebep olacakları yazılıdır. Çok zor bir ikilem içinde kendilerini hissederler ve şimdiye kadar kimselere zarar vermeden yaşamayı başarmış bu çift, para hırsıyla belki de bir insanın ölümüne sebep olacaklardır. Seçim ve sonuç filmde gizli diyoruz ve sizlere tekrar iyi seyirler diliyoruz. Yorumları unutmayalım.

No Response to "The Box Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates