The Book Of Eli – Tanrının Kitabı Film izle

IMDB Puanı: 7.4 / 10
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Western
Yönetmen:Allen Hughes, Albert Hughes
Senaryo:Gary Whitta
Yapımcı:Denzel Washington, Joel Silver, Richard D. Zanuck
Görüntü Yönetmeni:Don Burgess
Müzik:Deva Anderson
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi: 05 Şubat 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Michael Gambon, Ray Stevenson
Albert ve Allen Hughes Kardeşlerin, uzun bir aradan sonra biraraya gelerek yönettikleri The Book Of Eli’nin konusu şu şekilde ilerliyor:
Eli (Denzel Washington), 30 yıldır Amerika topraklarında yaşam mücadelesi vermektedir. Bu mücadele öncesinde dünya büyük bir savaş atlatmış ve gezegen, nükleer patlamalar sonucu kavrulmuştur. Hayatta kalan insanlar birbirlerini 1 damla su için öldürmektedir. Kanun ve devlet tamamen ortadan kalkmış herkesin başının çaresine baktığı bir dünya düzeni kurulmuştur.
Bu anarşik düzende, Eli kimseye bulaşmamakta ve tek başına hareket etmektedir. Sadece kendini korumak amaçlı, müthiş dövüş teknikleri ve gücüyle insanlara derslerini vermektedir.
Eli’nin tek amacı, kendisine verilmiş olan ve insanlığın tek kurtuluşu olabilecek kitabı, gideceği en son noktaya ulaştırmaktır. Bu görev için hayatını ortaya koyan Eli’yi, aksiyon ve mücadelenin hiç tükenmediği bir misyon beklemektedir.
2010 yılında vizyona giren ve merakla beklenen filmlerden birisiyle daha karşınızdayız. Ülkemizde gelecek (Şubat) ayında vizyona girecek olan bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere şimdiden sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.
Not: Film, sinema çekim olarak eklenmiştir; görüntü kalitesi yine de izlenebilecek düzeyde olduğu için sitemize ekliyoruz.

No Response to "The Book Of Eli – Tanrının Kitabı Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates