Bir Rüya İçin Ağıt Filmini izle

IMDB Puanı: 8.5/10
Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik, Suç
Yönetmen: Darren Aronofsky
Senaryo: Darren Aronofsky, Hubert Selby Jr.
Senaryo (Kitap): Hubert Selby Jr.
Yapımcı: Eric Watson, Palmer West, Randy Simon, Ann Ruark, Ben Barenholtz, Stefan Simchowitz, Scott Franklin, Jonah Smith, Beau Flynn, Nick Wechsler
Görüntü Yönetmeni: Matthew Libatique
Müzik: Clint Mansell
Süre: 1 saat 42 dk
Oyuncular: Jennifer Connelly, Jared Leto, Marlon Wayans, Darren Aronofsky, Christopher McDonald
2000′li yılların en unutulmaz filmi olarak sinema tarihine geçen bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere hem Türkçe Dublaj hem de Türkçe Altyazılı olarak sunuyoruz.
Uyuşturucu bağımlılığının varabileceği son noktayı tüm çıplaklığıyla, mükemmel oyunculuk ve kurgusal performansıyla, insanın içine işleyen unutulmaz müzikleriyle bizlere aktaran bu filmi izlemediyseniz, çok şey kaçırmış olmalısınız. Konusu kısaca şu şekilde ilerliyor;
Sara Goldfarb isimli kadın yarışma programına çıkmaya hak kazanmıştır ancak kilo vermek zorundadır. Bilinçsizce kullandığı ilaçlar O’nu zamanla bağımlılığa sürükleyecektir. Sara’nın oğlu Hanry ise kız arkadaşıyla birlikte madde bağımlısı olarak yaşayan bir çocuktur. Zaman içinde bu bağımlılığı kendisi ve kız arkadaşı adına son derece dramatik olaylara sebebiyet verecektir. Anne ve oğulun uyuşturucu batağına saplanan hayatları, onarılması güç darbeler alacaktır.
Konusunun ve oyuncu başarısının haricinde, sanatsal bir değere sahip olan bu eseri izlemenizi tavsiye ediyor ve Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz.

NOT: Türkçe Dublajlı izleyebilmek için “Divx Web Player” eklentisini yüklemeniz gerekmektedir. Aşağıda vereceğimiz bağlantıya tıkladığınız zaman “Eklentiyi Yükle” seçeneğini seçerseniz otomatik olarak yüklenecektir.

No Response to "Bir Rüya İçin Ağıt Filmini izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates