Bir Metalcinin Yolculuğu Belgesel Film izle

Bir Metalcinin Yolculuğu / A Headbanger’s Journey 2005 Kanada / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 8.1/10
Tür:Belgesel, Müzikal
Yönetmen:Sam Dunn, Scot Mcfadyen, Jessica Joy Wise
Senaryo:Sam Dunn, Scot Mcfadyen, Jessica Joy Wise
Yapımcı:Sam Dunn, Scot Mcfadyen
Görüntü Yönetmeni:Brendan Steacy
Süre:1 saat 36 dk
Gösterim Tarihi: 11 Haziran 2006 (Türkiye,NTV)
2005 yılında Kanada’dan yola çıkan Metal müzik tutkunu Sam Dunn (aynı zamanda antropolog), 12 yaşından beri dinlediği bu müziği belgesel haline getirip derinliklerine iniyor ve Norveç’in (Black Metal yurdu) puslu ormanlarından geçerek Avrupa’ya kadar uzanıyor. Şimdiye kadar benzeri olmayan tarzda ve kapsamda olan belgeselde metal müzik tarihine damga vurmuş isimlerle birebir röportajlar, metalin alt kategorilerinin ayrıntıları, dünyadaki büyük festivallerden görüntüler ve en marjinal gruplara en can alıcı sorular bu yapımda başarılı bir şekilde seyirciye aktarılıyor. Metal müziğin yanlış anlaşılan ve genelde satanist müziği tarzında, kasıtlı çarpıtmalarla insanlara aşılanan yönlerinin hiç de öyle olmadığını aktaran Sam Dunn, bu yapımdan sonra “Global Metal” adlı 2. belgeselini de yayınladı. Bunu da sitemiz üzerinden izleyebileceksiniz.
Belgeselin içinde adı geçen ve kendisiyle röportaj yapılan isimleri ve grupları altta listeleyerek vereceğiz. Oldukça geniş bir yelpazeden, tüm türler üzerinde sosyolojik bir araştırma olan A Headbanger’s Journey belgeselini Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.
Kişiler & Gruplar: Tom Araya, Alice Cooper, Bruce Dickinson, Ronnie James Dio, Max Cavalera, Kerry King, Lars Ulrich, George Fisher, Angela Gossow, Joey Jordison, Lemmy, Corey Taylor, Tom Morello, Rob Zombie, Marty Friedman | Iron Maiden, Metallica, Sepultura, Slayer, Dio, Black Sabbath, Burzum, Scorpions, Audioslave, Lamb Of God, Arch Enemy, Cannibal Corpse, Emperor, Enslaved, Mayhem, Twisted Sister, Slipknot

No Response to "Bir Metalcinin Yolculuğu Belgesel Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates