Beyzanın Kadınları Film izle

-Beyza’nın Kadınları 2005 Türkiye-
Sinemalar.com Puanı: 7.7/10
IMDB Puanı: 6.2/10
Yapım: 2005 ~ Türkiye
Tür: Gerilim, Polisiye, Psikolojik
Yönetmen: Mustafa Altıoklar
Senaryo: Mustafa Altıoklar, Ebru Hacıoğlu, Nükhet Bıçakçı
Yapımcı: Mehmet Altıoklar, Cüneyt Ortan
Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan
Müzik: Fahir Atakoğlu
Süre: 2 saat 17 dk
Türk filmleri arasında konusu ve görselliği itibariyle sıyrılabilen değişik bir film Beyza’nın Kadınları..
Psikiyatri doktoru ve polis için çalışan bir eş (Levent Üzümcü) , onu çok seven ve aşık olan karısı Beyza (Demet Evgar), ortada dönen canice cinayetler ve polis şubesi arasında dönen bir psikolojik kovalamaca.
Beyza, gün geçtikçe değişik karakter kazanmaya başlayacak ama bunların farkında olmayacaktır. İleri derece şizofreniye varan bu durumunu farketmesi başına gelen bir kaç olaydan sonra şüphesini çekecektir. 4 farklı karakterde varolan Beyza toplumumuzda yaşayan her insan grubundan bazı özellikleri içinde barındırmaktadır. Bu değişimler yaşandığı sırada ise İstanbul’da seri katil korkusu yaşanmaya da başlanır. Çok akıllıca ve iz bırakmadan, cani bir ruh haliyle işlenmiş cinayetler. Beyza, kendi durumunu sorgulamaya başlayınca, bu cinayetlerle bir ilgisi olduğunu farkeder. Bu arada kocası Doruk ve polis şefi Okan (Tamer Karadağlı) bu cinayetleri araştırmaya başlarlar. Ancak bu araştırma içinde sürekli bir kaç nokta eksik kalmaktadır ve Okan durumdan şüphelenmeye başlar. Sonunda tüm gerçekler ortaya çıkacaktır ama bu gerçeği polisler de dahil kimse tahmin etmemiştir.
Son derece sürükleyici ve Türk sinemasına katkı sağlamış bir film olduğunu söylemeliyiz. Bu tarz yapımların önünü açacak nitelikte. Kesinlikle sonuna kadar izleyince dehşete düşeceksiniz ve bu kadarı da olamaz diyeceksiniz. Sansürsüz ve tek parça olarak Vizyonfilmizle.Net ayrıcalığıyla.. İyi seyirler diliyoruz ve yorumları bekliyoruz.

No Response to "Beyzanın Kadınları Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates