Batman Kara Şövalye Film izle

-Dark Knight / Kara Şövalye 2008 ABD Türkçe Dublaj-
En İyi 50 Film: 25. sırada
Sinemalar.com Puanı: 9.0/10
IMDB Puanı: 8.9/10
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Savaş, Suç
Yönetmen: Christopher Nolan
Senaryo: Christopher Nolan, Jonathan Nolan, Bob Kane, David S. Goyer
Senaryo (Kitap):Bob Kane
Yapımcı: Christopher Nolan, Jordan Goldberg, Charles Roven, Kevin De La Noy, Emma Thomas
Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister
Müzik: Hans Zimmer, James Newton Howard
Süre: 2 saat 32 dk
Batman The Dark Knight filmi belki de serinin en iyi filmi diyebiliriz. Sıralamalardan ve yorumlardan da bunu anlıyoruz zaten. Gotham şehri tüm kasvetiyle yine Batman’in korumasındadır. Christopher Nolan bu filmde ciddiyeti tamamen ele almış ve harika bir yapım ortaya koymuş. Konusuyla, görselliğiyle, oyuncularıyla gerçekten övgüyü hakeden bir film. Konusuna gelecek olursak;
Batman şehri saran ve her köşe başında insanlara zarar veren şehir eşkıyalarına karşı savaşma kararı almıştır. Arkasında Teğmen Jim Gordon ve bölge savcısı Harvey Dent vardır. Herşey yolunda giderken ortaya bir anda yakından tanıdığımız suçlular kralı Joker ortaya çıkar. Joker en son yediği darbelerin sonunda neredeyse herşeyini kaybetmiş ve suç krallığını yeniden kurmak istemektedir. Çok akıllıca planlar yapar ve Batman’in üzerine gittiği tüm suçluları aynı çatında altında toplayarak muazzam bir güç ve karmaşa ortamı yaratmaya başlar. Bu kaos ortamı Batman’i kendi içinde hesaplaşmalara kadar sürükler. Varlığının insanlar için iyi mi yoksa kötü mü olduğu sorgusunu kafasından bir türlü atamaz. Çünkü joker çok akıllıca ve sinsice ilerlemektedir. Suçları Batman’in üzerine yıkmayı neredeyse başarmaktadır.
Konu olarak bu şekilde ilerleyen filmimiz kesinlikle izlenmeden geçilmeyecek bir eser tadında. Bu filmi yine sizler için Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı şeklinde 2 opsiyonda sunuyoruz. Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden iyi seyirler diliyoruz.
NOT: Film yeni ve daha kaliteli görüntü ile tekrar eklenmiştir.

No Response to "Batman Kara Şövalye Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates