Aşk Ateşi Film izle

-Aşk Ateşi / The Burning Plain 2008 ABD,Arjantin / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 6.8/10
Tür: Dram, Suç, Romantik
Yönetmen:Guillermo Arriaga
Senaryo:Guillermo Arriaga
Yapımcı:Laurie MacDonald, Walter F. Parkes, Ray Angelic, Marc Butan
Görüntü Yönetmeni:Robert Elswit
Müzik:Hans Zimmer, Omar Rodriguez-lopez
Süre:1 saat 51 dk
Oyuncular: Charlize Theron(Sylvia), Kim Basinger(Gina), Jennifer Lawrence(Mariana), José María Yazpik(Carlos), Joaquim de Almeida(Nick)
Bir restoran işletmecisi olan Sylvia, sıkıntılı hayatında değişiklik yaratabileceği geçmişteki anların peşindedir, bir kırılma noktası yakalamak ister. Bu amaçla duygusal ve düşünsel bir yolculuğa çıkar. Maria ise, Meksika’dadır ve Santiago ile dostlukları, Maria’nın babasının ölümünden sonra hiç de beklenmedik bir şekilde aşka dönüşür. Gina ve Nick ise boş bir karavanın arkasında yasak bir aşkı yaşamaktadırlar, onların bu ilişkileri Sylvia ve Maria’nın hayatında önemli kırılma noktaları yaratacaktır.
Charlize Theron hayranlarının en beğendiği filmlerden birisi olan Aşk Ateşi, kısmen cinsel ögeler barındırmaktadır, izleyecek olanlar için bu bilgiyi vermeyi gerekli görüyoruz. Daha çok kadınların iç dünyalarına yönelik psikolojik yönelmelerin yer aldığı bu yapımda, ilk başlarda geçmişe gel-git yaşanıyor ve sonra normal zamandan devam ediyor. Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden herkese iyi seyirler diyoruz; yorumlarınızı bekleriz













No Response to "Aşk Ateşi Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates