Adamım Benim Film izle

-Adamım Benim / I Love You, Man 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.4/10
Sinemalar.com Puanı:6.5/10
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: John Hamburg
Senaryo: John Hamburg
Yapımcı: John Hamburg, Donald De Line
Görüntü Yönetmeni: Lawrence Sher
Müzik: Theodore Shapiro
Süre: 1 saat 45 dk
Oyuncular: Paul Rudd (Peter Klaven) , Rashida Jones (Zooey) , Sarah Burns (Hailey) , Greg Levine (Haileynin Sevgilisi) , Jaime Pressly (Denise) , Jon Favreau (Barry) , Jason Segel (Sydney Fife)
Peter Klaven, işi ve Zooey isimli nişanlısı arasında gidip gelen birisidir. Onun için elinde geleni yapmaya çalışmaktadır ve artık evlilik hazırlıklarına başlama zamanı gelmiştir. Ancak Peter’in hiç erkek arkadaşı olmamıştır. Ve düğün planları arasında mutlaka kendisine sadıçlık yapacak bir erkek bulmak zorundadır. Bu niyetle başlayan macerasında Peter’a kız arkadaşı ve erkek kardeşi de yardımcı olacaktır. Sydney isimli birisi ile tanıştırılır Peter , ve onu arayarak buluşup bir şeyler içme teklifinde bulunur. İkili arasında kısa sürede bir dostluk gelişir ancak bu Peter’in istediği seviyeye varabilecek midir?
Dostluklara, hemcins ilişkilerine ve gerçek arkadaş nedir gibi olgulara komedi-romantik tarzda yaklaşmış çok hoş bir yapım. Film keyif verici olduğu kadar, düşündürücü ve insanı arayış içerisinde bırakacak cinsten. 2009′un, kendi türünde gayet başarılı bu filmini izlemenizi öneriyor ve sizlere bu filmi hem Türkçe Dublajlı hem de Türkçe Altyazılı olarak sunuyoruz Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz.

No Response to "Adamım Benim Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates