7 Kocalı Hürmüz Film izle

-7 Kocalı Hürmüz 2009 Türkiye / Yerli Film-
IMDB Puanı: 7.0/10
Sinemalar.com Puanı: 7.0/10
Tür: Komedi, Müzikal, Romantik, Tarih
Yönetmen: Ezel Akay
Senaryo: Gürsel Korat Sağlamöz
Senaryo (Kitap): Sadık Şendil
Yapımcı: İrfan Tözüm, Sami Dündar
Görüntü Yönetmeni: Haik Kirakosyan
Müzik: Sunay Özgür, Ender Akay
Gösterim Tarihi: 20 Kasım 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay , Gülse Birsel , Haluk Bilginer , Erkan Can , Memet Ali Alabora , Sarp Apak , Cengiz Küçükayvaz , Öner Erkan , Cem Karakaya , Ezel Akay , Müjdat Gezen , Erol Günaydın , Zihni Göktay , Halit Akçatepe , Betül Arım , Pınar Çağlar Gençtürk , Nihal Menzil , Görkem Ece Ercan , Dilek Yorulmaz , Selen Görgüzel , Selahattin Taşdöğen , Çetin Sarıkartal , Aral Seskir
19. Yüzyılın sonlarına doğru İstanbul, Taşkasap’ta yaşayan Hürmüz, şehrin farklı yerleşim bölgelerinden 6 kişiyle evlenmiştir. Her hafta kocalarından birisini evinde ağırlamakta ve onların gönüllerini hoş tutmaya çalışmaktadır. Aynı zamanda hediyelerini alır ve ekonomik problemlerini çözmeye çalışır.
Ancak Hürmüz’ün gönlü, kocalarından birinin sahibi olduğu berber dükkanında gördüğü genç doktordadır. Bir hastalık bahanesi uydurarak doktoru evine getirten Hürmüz, O’nu kendisine aşık edecektir ve hem karmaşık hem de komedi dolu anlar başlayacaktır.
Bu kadar sağlam oyuncu kadrosunun, böylesine hoş bir filmde biraraya geldiğini görmeyeli uzun zaman olmuştu. Film herşeyiyle başarılı, izlenmeye değer, eğlendirici ve tarihi bir dokuya sahip. Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere iyi seyirler diyor ve bu yerli yapım hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

No Response to "7 Kocalı Hürmüz Film izle"

Yorum Gönder

TÜM FİLMLER

FİLM İZLE İNDİR SİNEMA SEYRET

Film izLe


Get your own Chat Box! Go Large!

Supported by Doteasy.com -The Free Web Hosting Provider
Wordpress Theme by Graph Paper Press

Copyright 2010 by Work-a-holic Blogger Template.
Blogger Template by Blogspot Templates